Skip to main content

Olohuoneeseen ideoita kirjojen ystäville

Huolimatta elää tässä digitaaliaikaan eReaders, mikään ei ole verrattavissa iän vanha kokemus thumbing kautta varsinaiset sivut, innostunut tuttu tuoksu paperia ja mustetta. Koti kirjastot ja lukeminen nurkkia edelleen pitää niiden suosio koska ihmisinä Rakastamme olla näiden joukossa paperi pankit tiedon, seikkailua ja romantiikkaa.

Suuri koti kirjasto, joka koskee useita seiniä voi tuntua iso hali ympäri asukas ja mahtuu eliniän lukema, jonka avulla omistaja kaivaa menneisyyden taskuihin tietoja; osoitus niiden oppimisen ja etsintä. Joten, nyt tutkia erilaisia ​​tyylejä olohuonetta kirjojen ystäville …

Olohuoneeseen ideoita kirjojen ystäville

Täydellinen paikka asentaa erityisen jyrkät kirjasto avoin oleskelutila on saanut olla noin portaikko. Nousevat askelmat tarjoavat täydellisen kiivetä huipulle tiedon puusta, jolloin pysähtyy jokaisen hyllyn matkan varrella. Jos portaat kotona on enemmän perinteinen erilaisia ​​ja tilaa on niukasti, niin voit silti hyödyntää käyttämätöntä tilaa alla se kirjakokoelma. Hieno Eames valettu vaneri tuoli roolissa Sisustustuolit täällä.

Olohuoneissamme ovat valmiina rentoutumisen paikka, jossa lounge hyvän kirjan lopussa pitkän päivän, eli yli laiska viikonloppuna. Siirtämällä sohva vain hieman irti seinästä, keskustaa kohti huoneen, runsaasti tilaa voidaan luoda asennuksen joukon kirjahyllyt takana. Kapea kirja hyllyt eivät aiheuta valtavan vähentämällä lattiapinta huoneesta. Voit pehmentää ulkonäkö sijoittaminen joidenkin koriste vehreässä sisäilman huonekasvit tarkoittaa lisättyä kiinnostusta ja eroavat korkeuksiin.

Kirjahylly voidaan jopa rakennettu oma tilaustyönä suunnittelun asiantuntijat. Voisit luoda surround jossa ripustaa television, kun olet tehnyt oman käsittelyssä. Älä unohda asentaa kirjastonhoitajat tikkaat niille korkeita pisteitä, joukon ainutlaatuisia hyllyt liikaa.

Nämä kolme art tulosteita, eteen asennettu kirjahylly, hajottaa pankki kirjoja ja luovat syvyyttä näytön. Kokeile roikkuu oman taidekokoelma tulostaa ulkoreunoihin oman hyllyt uuden ilmeen. Tämä vaihtoehto mahdollistaa myös voit nauttia gallerian tinkimättä tallennustilaa, koska voit silti talo moni kirjojen takana rakastettu taidetta.

Monet ihmiset saattavat ajatella, että he eivät yksinkertaisesti ole tilaa niiden olohuoneessa iso koti kirjasto mutta yritä harkitsee jokaista tilaa. Näyttävät pystysuunnassa ja älä unohda, että kapeat välit asioita, kuten Windows, voivat tarjota runsaasti kirjan säilytystilaa.

Mittatilaustyönä kirjahylly voidaan rakentaa suoraan räystäiden, hyvä vaihtoehto, jos asut alle viisto katto. Strategisesti sijoitettu pöytälamput luoda erilaisia ​​paikkoja lukemiseen.

Jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa varten mittatilaustyönä kirjahylly sitten on paljon suuria kelluvia tai kaappiin vaihtoehtoja, kuten nämä IKEA niitä adorning Skandinavian olohuonetta.

Jos sinulla on hieman vankka DIY tiedon voit jopa asentaa oman sopivaksi käyttämättömän hankala tilaa kotona.

Tämä kohoava kirjahylly antaa paljon syvyyttä, kiinnostusta ja lämpöä pitkän vaalean huoneeseen. Kirjoissa luoda kaunis ominaisuus seinään, kuten kuviollinen tapetti tai puupaneeleineen voisi tehdä, mutta myös ottaa lisäetuna hyödyllisinä.

Kirjahylly voi myös luoda kätevä ja houkutteleva kelluva väliseinä § jopa erityisen pitkä huone, kaavoitus yksi alue seuraavasta.

Tässä olohuoneessa kirjaston näemme esineitä ja arvokkaita muistoesineitä peppering kirjahyllyyn hajottaa mereen kirjoja.

Tummanharmaa hyllyjärjestelmään luo hienostuneen ilmeen.

Clever LED-valaistus voi muuttaa ulkonäköä kirjaston hyllyt järjestely.

Voisit poimia vain oman koriste-esineitä kotoa kirjaston seinälle. Tämä näyttö on tyylikäs yhdistelmä lasi carafes, monimutkainen maljakoita, ja geometrinen veistokset.

You may also like