Skip to main content

Opfindsomme Ideer til at rummet Under the Stairs

I en lille hjem, at hver enkelt kvadrat tommer tæller, fra diminutive soveværelser indsnævre gange til små badeværelser. Det betyder også, at du bliver nødt til at få meget kreativ med dine lagringsmuligheder.

Men aldrig bange-you’re i lykke. Hvis der er noget plads tilgængelig under dine trapper, behøver det ikke at bare sidde der urørt. Der er masser af ting, du kan gøre med det rum, såsom lindre dine storage problemer eller skabe ekstra siddepladser. Eller, hvis du føler virkelig fed, du kan endda installere en vinkælder.

Lad det ikke plads under dine trapper sidder forsømt længere. Du kan enten angive noget op selv, eller hyre en designer til at oprette brugerdefinerede indbygget ins. Disse 10 designere og husejere sætter deres tankegang hætter på og fik opfindsomme med disse tilfældige pletter under trappen-dig klar til at føle sig inspireret til at sætte det plads til at arbejde i dit eget hjem.

Opret en Have

Hvis du har flere svagt lys stueplanter, kan du oprette en hyggelig lille krog til dem lige under dine trapper, ligesom plante-elskende Kate af Tribe og Us har gjort her. Startende med indbygget reoler, hun flettede i hendes planter blandt dekorative emner som kurve og bøger, dreje, at tilfældig plet til en mini grønne paradis.

Saml et bibliotek

Dette er en anden instans, når den indbyggede reoler kommer i handy med disse rum under trappen. Holdet på Regan Baker Design oprettet en imponerende bibliotek under trappen, der støder op til spisestuen og åh-så-stilfuld med små, pyntegenstande blandet i. Hvis du har en guldgrube af bøger, der sidder i en boks, dette er en fantastisk måde at give dem i rampelyset.

Installer en Wet Bar

Når du underholde, kan det være praktisk at have en våd bar på hånden til håndværk sammenblandede eller crack åbne en flaske vin. Denne våd bar, designet af Cortney Biskop Design, er bekvemt ret off af stuen og står i klar til cocktail timer og middagsselskaber med venner.

få organiseret

At plet under trappen er et hjem-run løsning, når det kommer til smart opbevaring. Det er så nemt som at installere nogle enkle kabinet eller skuffer, omdanne det sted i en sofistikeret måde at opbevare væsentlige. John Bynum Custom Homes brugt denne plads under trappen som lager for kæledyr must-haves.

Opsæt en Workspace

Melissa af @thislittlehouseofours så på denne plads under hendes trappen og så en mulighed for at skabe en stilfuld arbejdsområde. Hold det minimale med et skrivebord, der passer nemt i rummet, og hvis du vil, kan du tage det et skridt videre og også konstruere en læsning krog ligesom Melissa gjorde her.

Display pyntegenstande

Hvis du ville elske et sted, hvor du kan vise dekorative elementer, der er nær og kær dig, men du kort på plads, ser ikke videre end det rum under trappen. Konstruer nogle reoler og fremvise din elskede indretning. I dette tilfælde hvid indretning sidestiller smukt mod sort reoler i et rum fanget af fotograf Madeline Tolle.

Store Vin

Hvordan er dette for lidt luksus? Hvis du er en vin aficionado, er du sikker på at blive inspireret af denne under-the-trappen vin grotte skabt af Contract Development Inc. Installer glas, så du kan se din vinsamling i et almindeligt syn, der vil helt sikkert blive en samtale forret blandt dine gæster.

Få nogle shut-eye

Når du bor i en virkelig lille hjem, selv en lille hjem måske, hver godbid af rummet er kostbar. Det er derfor, denne særlige rum løsning fra Generalforsamlingen er så genial: når området ikke bliver brugt som et arbejdsområde, kabinettet åbner op og giver en fold-ud seng. Dette er utrolig praktisk, især hvis du har brug for at få fat i et par ZZZ i mellem arbejdsprojekter.

Craft børne Corner


Det kan være en udfordring at finde plads nok til at stash børnenes legetøj og andre fornødenheder, hvilket er grunden til denne idé fra Lorna af @ for.the.love.of.greige er så genial. Hun fyldte hendes plads under trappen med hendes datters legerum fornødenheder, ligesom bøger, udstoppede dyr og andre emner pænt lagt væk i skraldespande.

Byg en Vaskeri Space

I stedet for at afsætte et helt rum til vasketøj, hvorfor ikke bare sætte det under trappen? Ved hjælp af specialbyggede slots udformet af Brickhouse Køkkener og bade, vaskemaskine og tørretumbler passer perfekt i dette rum, hvilket betyder, at husejere kan bruge slå denne vaskerum i en hule eller et kontor. Se, det er smart design.

You may also like