Skip to main content

Oppfinnsomme ideer for at plassen under trappen

I et lite hus, til hver enkelt kvadrattomme teller, fra diminutiv soverom begrense gangene til bittesmå bad. Det betyr også at du må bli veldig kreativ med oppbevaringsmuligheter.

Men frykt ikke, du har kommet på hell. Hvis det er noen ledig plass under trapper, det trenger ikke å bare sitte der urørt. Det er mange ting du kan gjøre med denne plassen, som lindre dine lagrings woes eller lage ekstra sitteplasser. Eller, hvis du føler virkelig fet, kan du selv installere en vinkjeller.

Ikke la det plass under trapper sitte neglisjert lenger. Du kan enten sette opp noe selv, eller leie en designer til å lage spesialtilpassede-ins. Disse 10 designere og huseiere sette sin tenkning caps på og fikk oppfinnsom med disse tilfeldige flekker under trappen-deg klar til å føle seg inspirert til å sette det plass til å jobbe i ditt eget hjem.

Lag en hage

Hvis du har flere dårlig lys potteplanter, kan du lage en koselig liten krok for dem rett under trappen, akkurat som plante-elskende Kate av Tribe og oss har gjort her. Fra og med innebygd hyller, hun vevde i hennes planter blant dekorative elementer som kurver og bøker, snu den tilfeldig sted i en mini grønt paradis.

Sett sammen et bibliotek

Dette er et annet eksempel når innebygd hyller kommer godt med disse mellomrom under trappen. Teamet på Regan Baker Design sette opp et imponerende bibliotek under trappen, ved siden av spisestuen og oh-så-stilig med små, dekorative gjenstander blandet i. Hvis du har en skattekiste av bøker som satt i en boks, dette er en fantastisk måte å gi dem rampelyset.

Installer en Wet Bar

Når du underholde, kan det være nyttig å ha en våt bar på hånden for å lage påfunn eller crack åpne en flaske vin. Dette våt bar, designet av Cortney biskop Design er beleilig rett ut av stuen og står på klar for cocktail timer og middagsselskaper med venner.

Bli organisert

Det flekk under trappen er et hjem kjøre alternativ når det kommer til smart oppbevaring. Det er like enkelt som å installere noen enkle cabinetry eller skuffer, transformere det stedet i en sofistikert måte å lagre essensielle. John Bynum tilpassede boliger brukt denne plassen under trappen som lagringsplass for kjæledyr must-haves.

Sett opp et arbeidsområde

Melissa av @thislittlehouseofours så på denne plassen under hennes trappen og så en mulighet til å skape en stilig arbeidsområde. Hold det minimal med en pult som passer lett i rommet, og hvis du vil, kan du ta det ett skritt videre og også lage en lesekrok som Melissa gjorde her.

Vise -tilbehør

Hvis du vil gjerne et sted hvor du kan vise frem dekorative elementer som er nær og kjær for deg, men du har dårlig plass, ser ikke lenger enn at plassen under trappen. Konstruere noen hyller og vise frem din elskede innredning. I dette tilfellet sammenstiller hvit innredning vakkert mot svart hyller i en plass fanget av fotograf Madeline Tolle.

lagre vin

Hvordan er dette for litt luksus? Hvis du er en vin aficionado, er du sikker på å bli inspirert av denne under-the-trappa vin hule opprettet av Contract Development Inc. Installer glass slik at du kan se vin samlingen i vanlig skue, som er sikker på å være en samtale starter blant dine gjester.

Få noen shut-eye

Når du bor i en veldig liten hjem, selv en liten hjemme kanskje, hver liten bit av plass er dyrebar. Det er derfor denne plassen løsning fra generalforsamlingen er så genial: når området ikke blir brukt som et arbeidsområde, åpner skapet opp og gir en sammenleggbar seng. Dette er utrolig praktisk, spesielt hvis du trenger å ta noen ZZZ i mellom arbeidsprosjekter.

Craft barn Corner


Det kan være utfordrende å finne nok plass til å stash barnas leker og andre nødvendigheter, og det er derfor denne ideen fra Lorna av @ for.the.love.of.greige er så strålende. Hun fylte hennes plass under trappen med datterens lekerom nødvendigheter, som bøker, utstoppede dyr og andre elementer sikkert satte inn binger.

Konstruer en Klesvask Space

I stedet for å vie et helt rom til vaskerom, hvorfor ikke bare sette den under trappen? Ved hjelp av spesialbygde spor utformet av Brickhouse kjøkken og bad, vaskemaskin og tørketrommel passer perfekt i dette rommet, noe som betyr at huseiere kan bruke slå den vaskerom i et hi eller et kontor. Nå det er smart design.

You may also like