Skip to main content

Pieni olohuone ideoita tehdä irti Space

Monet pienet olohuone ideoita pyörivät huijaa silmää joten alue näyttää enemmän tilava. Tällaiset strategiat voivat muuttaa alue, joka tuntuu ahdas ja klaustrofobinen yhdeksi joka tuntuu kodikas ja esteettisesti miellyttävä. Koristele tavalla, joka maksimoi valon ja tilan, ja kiinnittää huomiota siihen, miten käytät väriä, mittakaava ja paino. Se voi tehdä melkoinen ero.

On mielenkiintoista kokeilla uusia asioita. Joskus perinteiset käsitykset olohuone sisustus eivät ole paras ratkaisu pieneen tilaan. Käyttämisen sijaan kaihtimet ikkunoiden hoitoja, käytä pitkiä, virtaa verhot, koska ne kiinnittää huomiota vertikaalinen tilaa, mikä laajentaa huoneen alueeseen.

Olohuoneessa, koosta riippumatta, pitäisi pystyä toimimaan tilaa rentoutumiseen ja viihdyttävä. Tässä muutamia meidän suosikki tapoja tehdä se tuntuu enemmän tilava.

Koristele Peilit

Suunnittelijat usein sijoittaa peilit strategisesti pienissä paikoissa, jotta heidät tuntemaan suurempia. Yksi yleisimmistä pieni olohuone ideoita on ripustaa suuri peili keskeisellä paikalla luoda keskipiste. Heijastaa valoa ja lisää mukavan tunnelman, laita se taakse valonlähteen kuten kynttilän tai valaisin. Jos mahdollista, sijoita peili vastapäätä ikkunasta niin se heijastaa näkemystä ja antaa illuusion toisessa ikkunassa.

Piirrä Eye Ylöspäin

Huone on pystysuora ulottuvuus sekä horisontaalisesti. Jos olohuoneessa on korkea katto, hyödyntää lisätilaa koristamaan sitä tavalla, joka vetää katseen ylöspäin. Lattiasta kattoon verhot ovat tyylikäs tapa saavuttaa tämä tavoite.

Toinen idea on täyttää pystysuoran tilaa eläintarha pieni keskisuurille taidetta. Tämä tekniikka tekee huoneen tuntumaan suuremmalta kuin se todellisuudessa on, koska se kutsuu silmän vaeltaa yli silmien tasolla horisontaalinen tila, joka voi tuntea rajoitettu.

Käytä neutraaleja värejä varten pieni olohuone

Yksi suosituimmista pieni olohuone ideoita on käyttää neutraaleja värejä seinät, lattia, katto ja huonekalut verhoilu. Paletti off-valkoiset tai beiges laajentaa tilaa esiintymällä työntämään takaisin seiniin. Pehmeä sävyt pyrkivät myös valaista huoneen heijastaa valoa. Laajentamisen ohella alue, neutraali paletti luojana instant hienostuneisuutta ja luo rauhoittava ympäristö.

Valitse huonekalut Kevyt Ulkonäkö

Kun ostat huonekaluja, harkitse sen visuaalinen paino. Tämä käsite viittaa koettu raskaus esineen koon perusteella, väri ja muotoilu. Poimia kappaletta, jotka on kevyt ulkonäkö, sillä raskaampien tuntuvat kuristaa tilaan.

Valitsevat vaaleat värit yli tummempi viestit ja valitsemalla paloja, jotka ovat jalat ja välttää niitä, jotka ovat boxy. Lasi kahvia tai lopussa taulukoita vievät vähemmän visuaalista tilaa kuin puisia koska näet niiden läpi. Tahansa kalusteet, jotka eivät estä näköalaa tekee alueen näyttävät avoimempi.

Valitse pienen mittakaavan huonekalut

Luettelo pieni olohuone ideoita ei olisi täydellinen ilman suositusta valita huonekaluja, jotka eivät ylikorostua, tai näyttävät hallitsevan tilaan. Sohva ohut aseiden ja tiukasti verhoiltu takana on edullista yksi merkittävä aseiden ja multi-tyyny takaisin.

Jos tilaa on vähän, voit tehdä ilman sohva kokonaan, joko valitsemalla loveseat tai päätetty sijoittaa neljä tuolia ympärillä sohvapöytä. Kun poiminta tuolit, harkitse armless niistä, koska ne vievät vähemmän tilaa kuin mallin kädet.

You may also like