Skip to main content

Pro Nasveti za Izbira umetnine za vaš dom

 Pro Nasveti za Izbira umetnine za vaš dom

Eden od najbolj pogosto zastavljena vprašanja oblikovalci dobili, je, “Kako izbrati pravo umetniško delo?”. Obstaja nekaj smernic, da poskrbite, da boste izbrali pravo kos za določen prostor. Artwork je tisto, kar pomaga opredeliti osebnost homeowner in njihov prostor. To je koristno za vezanje določenih kosov skupaj in ustvariti lik v domu. Najboljša stvar umetnosti je, da je naložba, ki jih lahko vzamete s seboj, ko se premikate, in lahko celo raste vrednost v daljšem časovnem obdobju. Prav tako se ne zahteva, da bi drugo hipoteko; lahko preživijo tako malo, ali toliko, kot ti je všeč.

Za kuhinji

Eden od najbolj pogosto pozabljeno sob v smislu umetnine je kuhinja. Kuhinja je pogosto označuje kot “srce doma” in v mnogih primerih, najbolj uporabljanih sobo v hiši. Nobenega dvoma ni, mora umetnost, ki se tu vključena. Pulti ali prostori nad omare so kot nalašč domovi za umetnost. Če želite, da umetnost v podrobnostih, pusto proti manjše koščke, ki dopolnjujejo, ne zasenčijo, prostor. Nagnjeni smo k temu, da gredo s smešnimi ali več socialnih odtisi, da bi nas nasmeh, in se zjutraj lažje!

Za Spalnica

Spalnica je zatočišče, prostor za sprostitev in umetnine morajo odražati, da. Najboljši stene za umetnost v spalnici so neposredno nad posteljo ali na steni nasproti postelje. Veliki kosi merilu so najboljši in jih je treba visela v višini oči. Poglej za abstraktne kosih s pomirjujočih barv ali tonov. Če ste v fotografije, pokrajine ali razredčeno fotografije najbolje delujejo. Naj okvirji minimalna – galerija okvir ali platna deluje super, pa tudi. Tu želimo osredotočiti na samo umetniško delo in ne toliko svoje plovilo.

Za Urad

Ali delate od doma ali v pisarni, umetnost je odličen način, da prilagodite vaš prostor in vas navdihuje. Naš najljubši način za to je z ustvarjanjem vrtljivim galerijo. Če želite začeti, morate dolgo plavajočo polico polico nameščen najbolje čez delovni prostor ali blizu nje. Lepota tega je, da je to edina stvar, ki jo boste morali obesiti! Nato je zabaven del, lahko izberete iz izbor umetniškega dela, ki vas navdihuje. Predstavljamo si razpoloženje ploščo z menoj, pozitivne slike ali dela umetnikov, ki navdihujejo ste dober kraj za začetek. Želite vključiti različne velikosti, kot tudi, velike in majhne, ​​da so možnosti neskončne. Vse skupaj jih imajo lahko v podobnih okvirih za minimalističen videz ali vseh različnih okvirjev, da dodate nekaj znakov. Ti deli se lahko zavrti ali posodobi vsakič, ko boste naveličali, ni potrebno nohti.

Za kopalnico

Kopalnica je še en prostor, ki dobi pogosto zanemarjena z umetnostjo. Umetniško delo izbrati mora iti z vibe kopalnice. Na primer, če je prašek soba v glavni ravni, morate držijo več zabave in svetle dele. Če je mojster kopel, pojdi z bolj vedro ali pomirjujoče kosov. Kopalnica umetnost izgleda super v parih, želimo, da izberete niz dveh ali zložene ali drug ob drugem. Lahko so dva istih abstraktnih kosov z enim zrcaljeno na svoji strani ali dveh različnih delov, ki gredo z isto temo. Trdna mest za te kose bi preko WC, preko kadi (če ste dovolj srečni, da imate), ali pa preko brisačo / haljo kljuke na.

Za dnevno sobo

Najbolj zabavno soba okrasite z umetnostjo, in največ krat, najbolj zastrašujoče je dnevna soba. Večina od nas počutijo veliko pritiska tukaj, ker je to prostor večina vaših gostov bodo videli in preživeti nekaj časa v. Izbira pravico kos je elementarno v izzivalen pogovor in nastavitev občutek ali vibe prostora. Lahko se odločite za eno obsežno kos ali velikega steno galerije. Včasih boste morali razmišljati zunaj okvira. Umetnost ni nujno, da bo kos tiskanih ali platna, včasih lahko traja tudi druge oblike. Ali je to obsežno replika ameriško zastavo ali Stag rogovi, pogledati preko 2D sliko in boste našli edinstven kos, ki vam najbolj odraža.

You may also like