Skip to main content

Pro Sfaturi pentru alegerea lucrare pentru casa ta

 Pro Sfaturi pentru alegerea lucrare pentru casa ta

Una dintre cele mai frecvente întrebări puse designeri obține este, „Cum aleg ilustrația din dreapta?“. Există câteva linii directoare pentru a vă asigura că selectați piesa potrivită pentru un anumit spațiu. Lucrare este ceea ce ajută la definirea personalitatea homeowner și spațiul lor. Este util în legarea unor piese împreună și crearea de caractere într-o casă. Cel mai bun lucru despre artă este că este o investiție vă puteți lua cu tine, ca te misti, și poate chiar să crească în valoare de-a lungul timpului. De asemenea, nu aveți nevoie să ia oa doua ipotecă; puteți petrece cât mai puțin sau la fel de mult cum doriți.

Pentru bucătărie

Una dintre cele mai frecvent uitate camere din punct de vedere opera de arta este bucătărie. Bucataria este adesea menționată ca „inima casei“ și, în multe cazuri, camera cea mai utilizată a casei. Nu există nici o îndoială, opere de artă trebuie să fie încorporată aici. Blaturi sau spații de mai sus dulapuri sunt perfecte pentru case de artă. Pentru a păstra arta în detalii, inclina spre bucăți mai mici, care se completează, nu copleșească, spațiul. Avem tendința de a merge cu imprimeuri amuzante sau mai multe sociale care ne fac să zâmbim, și de a face mai ușor dimineața!

Pentru dormitor

Dormitorul este un refugiu, un loc de relaxare, iar opera de arta ar trebui să reflecte acest lucru. Cele mai bune ziduri de arta din dormitor sunt direct deasupra patului sau pe peretele opus patului. piese la scară largă sunt cele mai bune și ar trebui să fie agățate la nivelul ochilor. Uita-te pentru piese abstracte cu culori liniștitoare sau tonuri. Dacă sunteți în fotografie, peisaje sau fotografii desaturați funcționează cel mai bine. Păstrați cadrele minime – un cadru galerie sau pânzelor de lucru mare, de asemenea. Aici, dorim să se concentreze pe piesa de artă în sine și nu atât de mult nava sa.

Pentru Oficiul

Indiferent dacă lucrați de acasă sau într-un birou, arta este o modalitate foarte bună de a personaliza spatiul și păstrați-vă inspirat. Modul nostru preferat de a face acest lucru este prin crearea o galerie de rotație. Pentru a începe, aveți nevoie de o margine de raft lung plutitoare instalat, de preferință, peste spațiul de lucru sau aproape de ea. Frumusetea acestui fapt este că e singurul lucru pe care va trebui să stea! În continuare este partea distractivă, puteți alege dintr-o varietate de opere de artă pe care le inspiră. Imagina un consiliu starea de spirit de soiuri, imagini pozitive sau lucrări de artiști care vă inspiră sunt locuri bune pentru a începe. Vrei să includă diferite dimensiuni, de asemenea, mari și mici, astfel încât posibilitățile sunt nelimitate. Le puteți avea toate în cadre similare pentru un look minimalist sau toate cadrele diferite pentru a adăuga unele caractere. Aceste piese pot fi rotite sau actualizate ori de câte ori te plictisesti, fără cuie necesare.

Pentru baie

Baia este o alta camera care de multe ori devine neglijat cu art. Opera de arta pe care o alegeți ar trebui să meargă cu atmosfera din baie. De exemplu, în cazul în care este o camera de pulbere de pe nivelul principal, ar trebui să rămânem la mai multă distracție și piese luminoase. Dacă este o baie de master, du-te cu piese mai senine sau calmante. Baie de artă arată foarte bine în perechi, ne place să aleagă un set de două, fie stivuite sau una lângă alta. Ele pot fi două din aceleași piese abstracte, cu o oglindită pe o parte, sau două piese diferite, care merg cu aceeași temă. locuri solide pentru aceste piese ar fi de peste toaletă, peste cada de baie (dacă ești suficient de norocos pentru a avea unul), sau peste cârlige prosop / robe.

Pentru camera de zi

Camera mai distractiv de a decora cu arta, iar cele mai multe ori, cel mai intimidant este camera de zi. Cei mai mulți dintre noi simt o mulțime de presiune aici, deoarece aceasta este camera de cele mai multe persoane vor vedea și petrece timpul în. Alegerea piesei din dreapta este elementar în provocarea conversație și setarea simt sau atmosfera a spațiului. Puteți opta pentru o singură bucată pe scară largă sau o galerie de perete mare. Uneori, trebuie să se gândească în afara cadrului. Arta nu trebuie să fie o bucată de imprimare sau de panza, uneori poate lua alte forme. Fie că este vorba o replica la scara mare a steagului american sau coarne de cerb, uita-te dincolo de o imagine 2D și veți găsi o piesă unică pe care reflectă cel mai bine.

You may also like