Skip to main content

Pro Tippek a kiválasztása Artwork otthon

 Pro Tippek a kiválasztása Artwork otthon

Az egyik leggyakrabban feltett kérdéseket kapnak a tervezők az, hogy „Hogyan válasszuk ki a megfelelő mű?”. Van néhány iránymutatást, hogy biztosan ki a megfelelő darabot egy adott helyet. Grafikát, ami segít meghatározni a személyiség a háztulajdonos és térben. Ez hasznos árukapcsolás egyes darabokat, és létre karaktert egy otthon. A legjobb dolog a művészet, hogy ez egy befektetés, amit megtehetsz, ahogyan mozog, és nem is nő értéke az idő múlásával. Ugyancsak nem követeli meg, hogy egy másik jelzálog; tölthet kevés, vagy annyi, amennyit akar.

A Kitchen

Az egyik leggyakrabban elfelejtett szoba szempontjából grafika a konyhában. A konyha gyakran nevezik a „szív a haza”, és sok esetben a leggyakrabban használt helyiség a házban. Nem kérdéses, művészeti kell építeni itt. Munkalapok vagy tereket fenti szekrények tökéletes otthonok art. Annak érdekében, hogy a művészet a részleteket, hajlok kisebb darabokra, amelyek kiegészítik, nem nyomják, a teret. Hajlamosak vagyunk menni vicces vagy több szociális nyomatokat, amelyek bennünket mosoly, és hogy a reggelek egyszerűbb!

A hálószoba

A hálószoba egy menedék, egy hely a pihenésre, és a grafikát kell tükrözni. A legjobb falak művészeti a hálószobában közvetlenül az ágy felett, vagy a szemközti falon az ágy. Nagyszabású darab legjobb és kell lógott szemmagasságban. Keresse absztrakt darab nyugtató színekkel vagy hangokat. Ha a fotózás, táj vagy telítetlen fotók működnek a legjobban. Tartsa a keretek minimális – galéria keret vagy vásznak nagyszerűen működik is. Itt szeretnénk összpontosítani művészeti darab önmagában, és nem annyira a hajót.

Az Office

Akár otthonról dolgozik, vagy az irodában, a művészet egy nagyszerű módja annak, hogy személyre szabott teret, és tartsa meg ihletett. A kedvenc módja ennek az, létrehozásával forgó galéria. Kezdeni, akkor szükség van egy hosszú úszó párkány polc telepített előnyösen át a munkaterületet, vagy közel hozzá. A szépség az, hogy ez az egyetlen dolog, amit meg kell akasztani! Következő a móka része, akkor vedd ki a választék a grafikát, hogy inspirálja. Elképzelni hangulat fedélzetén a fajta, pozitív kép vagy alkotásokkal akik inspirálnak akkor jó helyen kezdeni. Azt szeretnénk, hogy tartalmazza a különböző méretű is, nagy és kicsi, így a lehetőségek végtelenek. Akkor lehet mindet hasonló keret minimalista külsőt vagy mind különböző keretek, hogy adjunk néhány karaktert. Ezek a darabok lehet forgatni, vagy frissül, amikor unatkozni, szögek szükséges.

A fürdőszoba

A fürdőszoba egy másik szobába, hogy gyakran kap elhanyagolt art. A grafikát úgy dönt, kell menni a hangulat a fürdőszobában. Például, ha ez egy toalett a fő szinten, meg kell ragaszkodni több móka és fényes darab. Ha ez egy mester fürdő, menjen békésebb vagy nyugtató darab. Fürdőszoba art néz ki párban, szeretnénk választani egy sor két vagy a halmozott vagy egymás mellé. Lehetnek két egyforma darab elvont egy tükrözött oldalára, vagy két különböző darab, hogy menjen el ugyanazt a témát. Solid helyeken ezeket a darabokat lenne a vécé fölött, át a kád (ha elég szerencsés, hogy van), vagy át a törülközőt / köntös horgok.

A Nappali

A legnagyobb élmény szoba díszíteni művészet, és a legtöbb alkalommal, a legfélelmetesebb a nappali. A legtöbb ember úgy érzi, nagy nyomás van, mivel ez az a szoba a legtöbb vendég fogja látni, és időt tölteni. A megfelelő darab elemi a provokáló beszélgetés és beállítása az érzést vagy hangulatot a teret. Akkor választhatja egy nagyszabású darab, vagy egy nagy galéria falán. Néha meg kell gondolni a kereten kívülre. A művészet nem kell egy darab nyomtatott vagy vászon, néha más alakú is lehet. Legyen szó akár egy nagy léptékű mása az amerikai zászló vagy Stag szarv, túlra egy 2D-képet, és találsz egy egyedi darab, amely a legjobban tükrözi Önnek.

You may also like