Skip to main content

Pro Tips for å velge skisser til hjemmesiden din

 Pro Tips for å velge skisser til hjemmesiden din

En av de vanligste spørsmålene designere får er: “Hvordan kan jeg velge riktig kunstverk?”. Det er noen retningslinjer for å sikre at du velger rett stykke for en bestemt plass. Artwork er det som hjelper definerer personlighet av hus og sin plass. Det er nyttige i å knytte visse deler sammen og skape karakter i et hjem. Det beste med kunst er at det er en investering du kan ta med deg når du beveger deg, og kan også vokse i verdi over tid. Det heller ikke kreve at du tar ut en andre boliglån; du kan bruke så lite eller så mye du vil.

For the Kitchen

En av de mest glemte rom i form av kunstverk er kjøkkenet. Kjøkkenet er ofte referert til som “hjertet av hjemmet”, og i mange tilfeller, den mest brukte rom i huset. Det er ingen tvil, kunst må bli innarbeidet her. Benkeplater eller mellomrom over skap er perfekte boliger for kunst. For å holde kunsten i detaljene, helle mot mindre stykker som utfyller, ikke overvelde, plassen. Vi har en tendens til å gå med morsomme eller flere sosiale utskrifter som gjør oss smile, og gjør morgenen lettere!

For Soverom

Soverommet er et fristed, et sted for avslapping og skisser bør gjenspeile det. De beste vegger for kunst i soverommet er direkte over sengen eller på veggen på motsatt side av sengen. Storskala stykker er best og bør henges i øyehøyde. Se etter abstrakte stykker med beroligende farger eller toner. Hvis du er interessert i fotografering, landskap eller Desaturated bilder fungerer best. Hold rammene minimal – et galleri ramme eller lerreter fungere bra også. Her ønsker vi å fokusere på kunstverk i seg selv, og ikke så mye sin fartøyet.

For Office

Enten du jobber hjemmefra eller på et kontor, er kunst en fin måte å tilpasse din plass og holde deg inspirert. Vår favoritt måte å gjøre dette på er ved å opprette en roterende galleri. For å starte, må du ha en lang flytende hylle hylle installert helst over arbeidsområdet eller nær den. Det fine med dette er at det er det eneste du er nødt til å henge! Neste er den morsomme delen, kan du plukke ut et utvalg av kunstverk som inspirerer deg. For seg en stemning ombord slags, positive bilder eller verker av kunstnere som inspirerer deg er gode steder å starte. Du ønsker å innlemme ulike størrelser også, store og små, så mulighetene er uendelige. Du kan ha dem alle i lignende rammer for en minimalistisk utseende eller alle forskjellige rammer å legge noen tegn. Disse brikkene kan roteres eller oppdateres når du blir lei, ingen spiker nødvendig.

For badet

Badet er et annet rom som ofte blir neglisjert med kunst. Kunstverket du velger bør gå med vibe av badet. For eksempel, hvis det er et pulver rom på hovednivå, bør du holde deg til mer moro og lyse stykker. Hvis det er en master bad, gå med mer rolig eller beroligende stykker. Bad art ser flott ut i par, vi liker å velge et sett av to enten stablet eller side ved side. De kan være to av de samme abstrakte stykker med en snudd på siden, eller to forskjellige stykker som går med samme tema. Solid steder for disse bitene ville være over på toalettet, over badekaret (hvis du er heldig nok til å ha en), eller over håndkle / kappe kroker.

For Living Room

Det mest morsomme plass til å pynte med kunst, og de fleste ganger, er det mest skremmende stuen. De fleste av oss føler et stort press her siden dette er rommet mesteparten av dine gjester vil se og bruke tid på. Å velge riktig brikke er elementært i vekkende samtale og sette den følelsen eller stemningen i rommet. Du kan melde deg på en storstilt brikke eller et stort galleri vegg. Noen ganger må du tenke utenfor rammen. Kunst trenger ikke å være et stykke print eller lerret, noen ganger kan det ta andre former. Enten det er en stor skala replika av det amerikanske flagget eller Stag horn, se utover et 2D-bilde, og du vil finne et unikt stykke som best reflekterer deg.

You may also like