Skip to main content

Pro tips til at vælge Grafik til dit hjem

 Pro tips til at vælge Grafik til dit hjem

En af de oftest stillede spørgsmål designere får er, “Hvordan vælger jeg det rigtige kunstværk?”. Der er et par retningslinjer for at sikre, du vælger den rigtige brik til et bestemt rum. Artwork er det, der er med til at definere personlighed boligejer og deres plads. Det er nyttigt i at binde visse stykker sammen og skabe karakter i et hjem. Det bedste ved kunst er, at det er en investering, du kan tage med dig, når du bevæger dig, og kan endda vokse i værdi over tid. Det er heller ikke kræve, at du tage et nyt lån; du kan bruge så lidt eller så meget som du vil.

Til køkkenet

En af de hyppigst glemte rum i form af kunst er i køkkenet. Køkkenet er ofte omtalt som “hjertet af hjemmet”, og i mange tilfælde, de mest anvendte rum i huset. Der er ingen tvivl, kunst skal indarbejdes her. Bordplader eller rum over kabinetter er perfekte boliger til kunst. For at holde kunsten i detaljerne, magert mod mindre stykker, der supplerer, ikke overvælde, rummet. Vi har en tendens til at gå med sjove eller flere sociale print, der gør os til at smile, og gøre morgener lettere!

Til soveværelset

Soveværelset er et tilbagetog, et sted for afslapning og grafik skal afspejle. De bedste vægge til kunsten i soveværelset er direkte over sengen eller på væggen overfor sengen. skala stykker Store er bedst og skal hænges i øjenhøjde. Kig efter abstrakte stykker med beroligende farver eller toner. Hvis du er til fotografering, landskaber eller umættede fotos fungerer bedst. Hold frames minimal – et galleri ramme eller lærreder arbejde stor som godt. Her ønsker vi at fokusere på kunst stykke selv og ikke så meget dens fartøj.

Til kontoret

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på et kontor, kunst er en fantastisk måde at personliggøre din plads og holde dig inspireret. Vores foretrukne måde at gøre dette på er ved at skabe en roterende galleri. For at starte, skal du have en lang svævende afsats hylde installeret helst over din arbejdsplads eller tæt på det. Det gode ved dette er, at det er det eneste, du bliver nødt til at hænge! Næste er den sjove del, kan du udvælge et sortiment af illustrationer, der inspirerer dig. Envision en stemning bord slags, positive billeder eller værker af kunstnere, der inspirerer dig er gode steder at starte. Du ønsker at inkorporere forskellige størrelser så godt, store og små, så mulighederne er uendelige. Du kan få dem alle i lignende rammer for et minimalistisk look eller alle de forskellige rammer for at tilføje nogle tegn. Disse stykker kan drejes eller opdateres, når du keder, kræves ingen negle.

Til badeværelset

Badeværelset er andet rum, der ofte bliver overset med kunst. Kunstværket du vælger bør gå med vibe af badeværelset. For eksempel, hvis det er et pulver værelse på det overordnede niveau, bør du holde sig til mere sjov og lyse stykker. Hvis det er en mester bad, gå med mere fredfyldte eller beroligende stykker. Badeværelse kunst ser godt ud i par, vi gerne vælge et sæt af to enten stables eller ved siden af ​​hinanden. De kan være to af de samme abstrakte stykker med en vendt om på siden, eller to forskellige stykker, der går med det samme tema. Solid steder for disse stykker ville være over toilettet, over badekar (hvis du er heldig nok til at have en), eller over håndklæde / knage.

Til stuen

Den sjoveste plads til at dekorere med kunst, og de fleste gange, det mest skræmmende er i stuen. De fleste af os føler et stort pres her, da det er den plads de fleste af dine gæster vil se og bruge tid på. At vælge den rigtige brik er elementært i provokere samtale og indstilling fornemmelsen eller stemning af rummet. Du kan vælge en storstilet stykke eller et stort galleri væg. Nogle gange er du nødt til at tænke uden for rammen. Kunst behøver ikke at være et stykke print eller lærred, nogle gange kan det tage andre former. Uanset om det er en stor skala replika af det amerikanske flag eller Stag horn, se ud over et 2D-billede og du vil finde et unikt stykke, der bedst afspejler dig.

You may also like