Skip to main content

Prosti Up Counter prostor s te majhne kuhinje organizacije idej

Je kuhanje in zabavno v majhni kuhinji težko? Studio-velikost kuhinja je izziv za delo, toda nekaj majhnih kuhinja organizacija idej in nekaj ur svojega časa lahko spremeni svojo poskočno kuhinjo v moderno, minimalistično sanje za kuhanje in praznovanje.

Imamo pet navdihujoča, majhne kuhinje za vas, ki kamnin. Oni so polni idej o tem, kako lahko declutter kuhinje v sveže, nove načine. Dodali smo tudi nekaj manjših kuhinja organizacija izdelke, ki vam bo pomagal nazaj ali dodate nov nasprotni prostor in našli dom za vse navlake, ki rad družim na svojih števcev.

1. Svetloba, svetlo in industrijske majhno kuhinjo

Prvič, menijo, pleskanje vašo kuhinjo na svetlobo, svetlo bel, da se osvežimo. Ali zajema temne, zastarele stene ali kabinet vrata s svežo, novo snemljivo ozadje.

Nato je čas, da vrže ven tiste pločevinke srca dlani nikoli ne uporabljajo in se odloči, kaj še ostane ali gre. Ko imaš dobro idejo o tem, koliko delate, da je čas, da bi našli dom za vse, kar je ostalo.

Shranite kar ni privlačna v vaših omarah. Preostali del postavk lahko prikažete na novih, industrijskih, restavracija slogu police, bare in kljuke, kot na sliki zgoraj.

2. Mala moderno kuhinjo featuring modularno, kotalni otok

V mnogih majhnih kuhinjah ni veliko nasprotju prostora za delo z. Osnovne naprave, kot aparat za kavo ali mikrovalovno pečico lahko jesti malo prostora imate. Obstajajo rešitve. Izberite naprave, ki so lahko stenski ali pod-kabinet vgrajena. Ali pa dodajte težka stenski polici, da imajo težke naprave, kot so mikrovalovna pečica.

Majhen kuhinjski otok lahko dodate dodaten nasprotni prostor, kakor tudi za shranjevanje – in celo bar zajtrk. Majhne, ​​okrogle ali kvadratne otoki deluje bolje v manjših kvadratnih prostorih. Razmislite več ozek otok za pravokotni prostor. Kavč konzola na kolesih bi bila dobra ideja, v daljšem, kuhinji kuhinjo. Lahko ga razvaljamo v kuhinjo, kot je potrebno in jo dal nazaj za svoj kavč ko narediti.

Mesar bloki ali bar vozički so druge velike možnosti, saj pogosto prihajajo s kolesi, da bo uvedla svoj otok s poti. Višji voziček dobro deluje z barstools.

3. Sodobna majhna kuhinja s plavajočimi stenske police za shranjevanje

Če nimate dovolj kuhinjske omare, ampak veliko stene prostora, čist, sodobni način sprostiti vaše kuhinje števci je za prikaz in shranjevanje predmetov na hladnem plavajoče police ali police, kot v kuhinji zgoraj.

Želite, da vaša kuhinja z visoko stopnjo oblikovanja videti kot na sliki? Skupina postavke po barvi in ​​dodati nekaj umetniških predmetov ali uokvirjenih fotografij. Pustite nekaj področij letev prazna, tako da ne videti preveč nered.

Še ena odlična izbira oblikovanje v sliki zgoraj je uporaba ogledala na backsplash. Dodajte nekaj ogledalo na odseku vašega steni za točilne razširiti prostor in odsevajo več svetlobe.

4. Mala kuhinja organizacija ideje featuring knjižne police

Dodajanje ali zamenjava kuhinjske omare je lahko drago. In če ste za najem, projekt lahko sploh dovoljeno. Zakaj ne bi kupil nekaj dobrih, poceni knjižne police in se stena za shranjevanje za vse vaše kuhinjske elemente?

Poglej za višji, vendar ozke knjižne police in premeša in se ujemajo vrata skriti nekaj predmetov. Ali lahko izbira košare služijo kot predali v vaše knjižne police, pripravljeni ujeti vse manjše predmete in posteljnino za.

Še ena zanimiva majhna kuhinja ideja na sliki zgoraj je kavlji nad oknom za viseče lonce in ponve. Lonci in ponve zavzamejo veliko prostora in jih visi iz lonca stojalo ali kavljev je dober način, da sprostite kabinet ali števec.

5. minimalistična kuhinja, ki prinaša številne majhno stanovanje organizacija ideje skupaj

Ta lepa in brez navlake kuhinja deluje, ker je večina elementov večnamensko. Nizka Omara s pritrjeno točilne ustvari otok s shranjevanjem in nasprotno površino. V Cubbies lahko celo drži malih gospodinjskih aparatov. Več kot ducat noži se hranijo v majhnem nožem blok na pultu.

A-stenski nerjavečega jekla bar lahko imajo za kuhanje in s kavlji, celo skodelice kave ali manjše lonce in ponve. Imetnik vino steklena stenska lahko služi tudi kot plavajoči polici.

 

You may also like