Skip to main content

Sådan bruges mørke gardiner til at forme en dramatisk, hyggelig indretning

Der er nogle stilarter, farver og udsmykning gener, som husejere over hele kloden har tendens til at styre fri af, som de anser dem et touch for risikabelt at afprøve. Nogle er bange for at gå med dristige og strålende farver som orange eller fuchsia, mens andre har en tendens til at holde sorte væk fra deres farveskema næsten fanatisk. Brugen af mørke gardiner er en strategi, som mange føler er en øvelse bedst at overlade til indretningsarkitekter og eksperter. Men ved religiøst opholder sig væk fra mørke gardiner , du måske glip af en fantastisk måde at skabe en indbydende, komfortable hjem, der er en absolut showstopper.

Gå mørkt i stil inde i soveværelset

Må ikke være bange for mørke gardiner, som ved hjælp af de tunge gardiner i sort er meget ligesom at bruge farven selv i rummet. Mørke gardiner bringe sammen med dem en række fordele og er tilgængelige i en bred vifte af nuancer. For ikke at nævne, kan du vælge stilarter lige fra de klassiske mørklægningsgardiner til de sensationelle sheer gardiner. I dag tager vi et kig på 25 sådanne inspirationer , sammen med enkle tricks, som vil tillade dig at arbejde med disse sjældne skønheder.

1. Mastering the Dark Arts!

Vi starter med et par gorgeous værelser, der bruger mørke gardiner, men ikke ty til den stereotype sort. Det er rigtigt; for dem, bange for sort, er der andre hofte og langt mere spændende muligheder, såsom nuancer af grå og blå. Selvfølgelig er det de mørkere nuancer af disse farver, der passer til fakturering her, og ofte kan de supplere farveskema, som du allerede har gang i rummet. En stue eller soveværelse med lys, kan pastel blå vægge sammen med gardiner i mørk marineblå virkelig synes tryllebindende. Så før man slår sig på sorte, eller dybere nuancer af brun eller grå, giver mere spændende farver et skud.

Deep navy gardiner til overgangsperioden soveværelse

Nuancer af blå er perfekte til mørkere gardiner

Tænk over sort til de mørke gardiner

Elektrisk køkken i London fuld af farver

2. Fejning store rum

Det er ingen hemmelighed, at mørke gardiner synes mere hjemme i rummelige, luftige interiør, hvor du kan bruge dem til at forankre rummet uden faktisk overvældende indstillingen. Dobbelt-højde stuer, luksuriøse værelser og endda grand formelle spisestuer er alle perfekt til de klassiske sorte gardiner. I et åbent planløsning, kan disse gardiner bruges til at afgrænse rum ved at skabe en unik kulisse, eller man kan endda bruge dem til at bringe nogle personlige oplysninger som de store glasdøre, der forbinder stuen til baghaven åbne op. Hvis du tror, ​​ensfarvede gardiner er kedeligt, smide nogle geometriske eller blomstrende mønstre at spice tingene op.

Udsøgt stue med posh indretning

Mørkere gardiner ser bedre i større rum

Mørke gardiner til at regulere den naturlige ventilation med lethed

Tilføj nogle mønster med levende gardiner

3. En Moody Affair

Ikke alle ønsker et hjem med lys stemning fyldt med en strøm af naturligt lys og klædt i beskedne neutrale nuancer. Der er dem blandt os, der faktisk foretrækker den smarte, sofistikeret look af et mørkt rum med smukke farver, moody belysning og en funklende lysekrone eller to til top det med stil! Silky, mørke gardiner er helt perfekt for denne Hollywood Regency-inspirerede stil, og du kan give det moderne touch at sikre, at det er hip og trendy! Selv om dette ‘over toppen’ stil er ikke, hvad du skyder efter, kan mørke gardiner stadig tillade dig at finde, at balancen mellem afslappende og romantisk i den moderne soveværelset.

Mørke gardiner ser så elegant som lettere hvidere versioner, når de anvendes rigtigt

Raffineret moderne soveværelse med mørke sheer gardiner

Industriel køkken har med mørk elegante skønhed

Sofistikeret traditionelle spisestue med sorte gardiner i baggrunden

4. Lavish, Comfy Ambiance

Apropos soveværelser, er der absolut ingen tvivl om, at mørke gardiner kombineret med lys, har hvide sheer gardiner blevet et kæmpe hit i den moderne soveværelset. Denne klassiske kombination ikke kun synes æstetisk apt i et rum domineret af neutrale farver, men også fungerer glimrende for dem, der ønsker at finde den perfekte balance mellem dejlige ventilation og komplet privatliv. Denne to-lags tilgang til draperier giver dig også mulighed for nemt at tilpasse sig de skiftende årstider, da de mørkere gardiner vil tilbyde perfekt isolering under vintre og trækker sig tilbage ind i baggrunden i løbet af de hyggelige sommermånederne.

Brug sheer gardiner og mørke gardiner til både privatliv og ventilation

Chic soveværelse i rød sort og hvid

Kombiner lys sheer gardiner med mørklægningsgardiner i soveværelset

Grå gardiner er et ideelt valg til det trendy stue

5. Hold det lys!

Vi talte om at tage den mørke, moody tilgang tidligere, men ganske vist, det er den sprød, munter interiør, der er større hit i verden af ​​interiør design i dag. Mørke gardiner arbejder smukt i disse værelser samt, da de giver visuel kontrast, skabe interessante fokuspunkter og supplere andre popper af sort eller mørk grå i rummet perfekt. Jo mere neutrale et rum, de mere smukke mørke gardiner synes! De kan også forme en stilfuld sort og hvid baggrund, der er både tidløs og alsidig, så de farverige accenter og moderne væg kunst stykker til at skinne igennem.

Sort og stue med et strejf af grønt

Mørke gardiner forankre lyset luftig stue

Lys farveskema stuen supplerer de mørke gardiner perfekt

Orange er faktisk den nye sort

6. Sheer Mørk Skønhed

Når det kommer til sheer gardiner, hvid er bestemt ikke den eneste mulighed. Sheer gardiner i sort, mørk blå, grå og mørkebrune holde også magt til at feje dig væk fra dine fødder i den rigtige indstilling. Sikker på, de måske ikke passer ind i et hjem omfavne stranden stil eller en afslappende Middelhavet vibe, men de gør deres tilstedeværelse mærkes i industrielle, minimale og moderne indstillinger. At tillade i filtreret naturligt lys, ligesom de mode en dramatisk baggrund, er mørke sheer gardiner hurtigt klatre op tendenser diagram i 2018.

Hvem har brug for natborde med en seng som denne

Browns stjæle showet i denne eklektiske stue

Gardiner standout visuelt takket være grundplan

Mønstrede gardiner i grå til den smarte moderne stue

You may also like