Skip to main content

Sådan bruges rumdelere i små rum

Hvis du har en lille plads, kan du tror, ​​at det sidste, du har brug for er et element som en rumdeler, som bogstaveligt talt var lavet til at lukke og separate rum. Men rumdelere er en fantastisk tilføjelse til enhver lille plads. De er en god måde at afsnittet ud og organisere små rum, som ofte har mere af en åben grundplan. Og åben-design dividers betyder, at du kan få en mere organiseret rum visuelt uden at lukke områder væk fra hinanden helt.

Rumdelere er også et budget design tillæg til et værelse. De kan koste alt fra $ 60 op. Og som for tiden, kan det tage så lidt som et par timer til at træffe beslutning om den rigtige divider for dig, bringe den hjem og læg den i rummet. Så uanset om du er på udkig efter en sjov stil accent eller har brug for at tilføje funktionel organisation til dit rum, tage et kig nedenfor for forskellige måder at bruge rumdelere.

Visuelt Open rumdelere

Som berørt ovenfor, behøver rumdelere ikke at visuelt lukke et mellemrum. Billedet ovenfor viser en rumdeler, der har en åben mønster. Design som disse er perfekte til at tilføje nogle begrebsmæssig organisation mellem områder i små, åbne planløsning rum. Og de behøver ikke gøre rummet føler klaustrofobisk.

Design som disse også kommer i en bred vifte af mønstre. Et mønster som rumdeler på billedet ovenfor tilføjer nogle interessante geometri til rummet. Andre åbne rumdelere har mere buede og fritflydende mønstre til dem. Der er et mønster for ethvert design smag.

gå Conceptual

Billedet ovenfor viser, at en rumdeler kan være lavet af næsten enhver materiale. Du kan få kreativ med de typer af materialer, du bruger. For eksempel en simpel tekstureret træ indlæg og nogle tunge lodrette reb give det udseende af rumdeler på billedet ovenfor. Det tilføjer visuel organisation til denne artsy, afslappet rum uden visuelt at lukke områderne fra hinanden.

Ideen over også viser, hvordan du kan tilføje grønne til din rumdeler. Vinstokkene på rebet tilføje mere af en visuel blok, men, igen, uden helt at lukke rummene. Og vinstokkene tilføje en naturlig følelse, der matcher den potteplante i baggrunden. Det er også almindeligt at se vinstokke føjet til massive rumdelere.

Hvis du gerne vil gå til en konceptuel idé at adskille dit rum, her er et par ideer til utraditionelle rumdelere:

  • Hylder, hvor man kan se fra den ene side til den anden
  • En fuld tøj rack
  • Sheer tapetet eller gardin
  • Åbent reoler med akvarier placeret på hylderne
  • En linje af høj plante liv

Disse er blot et par ideer til at få disse kreative safter flyder.

Brug rumdelere som Accenter

Det er også almindeligt at se rumdelere bruges som dekorative accenter. Hvis du har en mindre plads, du hellere vil ikke lukke, tænke på at sætte en rumdeler i et hjørne. Du kan se konceptet i aktion på billedet ovenfor, hvor en lys blå rumdeler tilføjer et chok af farve til en ellers kedelig hjørne. Du kan gøre denne idé med nogen lyse accent farve, ligesom kirsebær rød eller lys lilla.

Også, behøver du ikke at holde sig til solide farver. Der er rumdelere med fed kunst trykt på dem. Og rumdeler med en fuld kunstscene på det giver optisk illusion, at dit lille rum er større, da det føles som om du leder i et vindue til en anden verden.

Og husk, tage din tid til at veje dine muligheder. Der er mange forskellige typer af rumdelere derude.

You may also like