Skip to main content

Sådan Decorate en lille stue

Lad ikke din lille stue klemme din stil. Ligegyldigt hvor lille din plads, kan det stadig se stilfuld, om du ejer eller lejer. Oplev de bedste små-space indretning tricks for at tilpasse den mest boede i stedet i dit hjem.

Embrace Dine hvide vægge

Hvide vægge kan være kedeligt, men så igen de kan skabe en beroligende stemning. Overvej omfavne en hvid på hvid interiør. Parring dine vægge med lige så bleg møbler er en elegant og enkel måde at gøre enhver lille rum føler lysere og større.

For karakter, tilføjer popper af farver og stænk af tekstur. Indretningsarkitekt Mercedes Daczi personlig denne hvide stue med en række farverige og stoflige accenter herunder potteplanter og kurvemøbler møbler.

Arbejde din Weird Angles

En akavet formede stuen kan være forvirrende at dekorere, men ingen plads er nogensinde for mærkeligt for smuk indretning.

Du kan slå en underlig mur i et brændpunkt. Ejeren af ​​denne lejlighed vendte den lodrette plads omkring hendes soveværelse dør ind i en salon-stil galleri væg.

Ikke sikker på hvor de skal sætte i sofaen? At vælge tapet med en fed mønster kan etablere et midtpunkt i et mærkeligt formede område. Her tapet featuring pæoner forankrer stuen.

Pile på tekstiler

Drej en trange stue i et boho tilflugtssted med stof. I dette design fra Happy Interiør Blog, at stueplante ekspert Igor Josifovic bunker på tekstilerne i sin lille stue med en bomuld tæppe og Kilim puder pynte et budget sofa. Den tyrkiske tæppe gør sidder på gulvet mere indbydende. Ved siden af ​​det vævede vægtæppe er et indrammet køkken håndklæde, der var for sød til at bruge.

Kandidat fra Living Dorm-Style

Er din stue skrige tilgroet teenager? Denne lille ungkarlehybel fra Homepolish er fyldt med tips til “adulting” en lejlighed.

Den elegante cykel hylde holder hjulene op og ud af vejen, mens du drejer cyklen ind i en dekorativ væg hængende. En anden smart idé, der ikke rutte med gulvplads er det flydende skrivebord, der spænder over venstre side af lokalet. Dens indbyggede skuffer giver en god portion opbevaring. Men hvad forvandler denne 500 kvadratmeter store atelier til et hyggeligt voksen hjem er de forskellige detaljer og indretning stilarter, der tilføjer en one-of-a-kind karakter, fra de farverige prints til den raffinerede møbler.

Tilføj Living Colour

Intet prettifies en stue ligesom udsmykning med planter. Blooming stauder ligesom påskeliljer eller tulipaner tilføje dejlige farve, mens grønne skønheder herunder bregner og spider planter bringe interessant tekstur (plus de rense indendørs luft!). Kan du ikke lide havearbejde? Prøv et par lav vedligeholdelse indstillinger fra saftige familie og sætte dem i søde DIY plantageejere.

Omdan At Kedeligt kasseformet Space

Hvis din stue mangler arkitektoniske detaljer, er det nemt at skabe en overkommelig og unikt touch uden at undergå en kostbar renovering. Vis din personlige stil ved at oprette en funktion væg som denne fra Joe Menneskelig der forvandler dit værelse i en iøjnefaldende omdrejningspunkt.

Find den perfekte sofa til en snæver plads

En stue, der er både smalle og små kan være særligt udfordrende at dekorere. Men som i dette lyse og luftige rum redone af Decor Aid, kan en nøje udvalgt gennemskåret sofa får mest ud af den dyrebare firkantede optagelser. Når du køber en sofa, kigge efter en, der er lang og kan læne op ad en væg for at give din stue mere dybde.

Hæv loftet med lodrette striber

Hvis din lave loft er kramper din stil, så tag et godt kig på disse vægge i et hjem dekoreret af Sheer and Company. De subtile lodrette striber gør det lave loft i denne kompakte stue synes højere.

Glam det op med Guld Decor

Glamorizing en lille stue er ikke et problem, hvis du ser omfanget af dine møbler. For eksempel vil en overfyldt sofa gøre enhver lille rum føler diminutive. en lejlighed størrelse sofa, der er også tæt på jorden (som vist), vil dog have den modsatte effekt.

Holde skala i tankerne er også vigtigt, når du tilføjer Midas touch. Alle indretning guldet vist i denne lille stue designet af Havenly arbejde med lav profil sofa. Og fordi den gennemsigtige sofabordet ikke optager visuel opholdstilladelse, det skaber en illusion af mere gulvplads.

Opret en Jewel-Box Stue

Den lille stue i denne luxe London lejlighed designet af David Lange Designs er indbegrebet af kongelig chic. Sølvgråt palet sætter scenen for et lag af smukke tilbehør i flotte farver og frodige tekstiler. Cherry på toppen er det bestilt portræt, der gør rummet til at virke større ved at tegne øjet op.

Mind the Gap bag sofaen

Tilføjelse af en reol eller hylder bag din sofa er en lusket og effektiv måde at tilføje visuelle interesse og opbevaring til din stue. I dette design, lyse farver og et stort vindue også bidrage til at maksimere tilsyneladende plads.

Sprøjt Shabby Chic

Her er en teensy stue, der smukt illustrerer shabby chic stil kendt for sine lyse farver, hvid slipcovered møbler, og vintage accenter. Designet har en komfortabel kærlighed sæde, lyserød Fleurette lænestol, og en fortryllende sjov størrelse lysekrone.

Brug en moderne stil

Hvis du ønsker at begynde at dekorere din plads fra bunden, stuen i denne 600-kvadratfod lejlighed dekoreret af Havenly afslører en simpel formel for små rum udsmykning.

Først, stick med lav profil møbler i neutrale farver. Langbenet stykker som sofabordet skabe en følelse af rummelighed, fordi du kan se mere af gulvet. For popper af farve, tilføje en stueplante eller to og mønstrede tæppe. Dernæst fylde den store tomme rum over din sofa med en erklæring for øje print eller overdimensionerede spejl. Brug for en standerlampe, men ikke har en tomme af horisontal plads til overs? Overvej noget vægmonteret.

Indret Ligesom den franske

Den petite stue i denne Paris apartment fra Paris Perfekt tredobler som spisestue og køkken også uden at føle overfyldt eller forsøgsfasen på gammeldags stil. Et par smarte udsmykning tricks gjorde det muligt.

Først, møblering det med blot det allernødvendigste-en sofa til afslapning og et spise sæt til at spise eller arbejde ikke spilde en dråbe af firkantede optagelser. For det andet, et lille udvalg af formelle dekorationer fra prismelysekrone til den udsmykkede spejl melds parisisk chic med praktisk funktion.

Par Perfect Pieces Together

Mange Midcentury designs, ligesom spisestue sæt vist til venstre, er lave slyngede og langbenet, som ser forholdsmæssigt bedre i små rum. Store spejle, ligesom gulv til loft spejl bag sofaen, også parre sig smukt med små firkantede optagelser, fordi de visuelt udvide størrelsen på et område.

Forankre stue med møbler

Når det kommer til at dekorere værelser i alle størrelser, en alpha objekt er, hvad der forankrer et mellemrum. I denne stue designet af IDF Studio, det er den overdådigt tilbagetrækning sofa, der fordobler som en gæsteseng. De rugende borde og polstrede storage osmannerne har også dobbelt formål for underholdende og hosting.

Undgå en matchy-matchy, Kedeligt Look

Denne stue føles mere storslået end dens faktiske størrelse takket være lav slyngede møbler. Giv dit rum mere tekstur og personlighed ved at indarbejde uoverensstemmende møbler og indretning fra forskellige tidsaldre. Ligesom den moderne sofa og vintage læderstole i dette rum, kan forskellige teksturerede stykker se lige så problemfri som et komplet sæt.

You may also like