Skip to main content

Sådan Decorate en Shabby Chic værelses

 Sådan Decorate en Shabby Chic værelses

Enormt populær gennem 1990’erne og ejet af designeren Rachel Ashwell i 1989, Shabby Chic kombineret de bedste aspekter af cottage stil, vintage charme, budget-venlige nyorientering af møbler og andre genstande, og afslappet, feminin stil. Udseendet sidst faldt ud af popularitet, måske offer for sin overflod af flæser og rod. Men, har Shabby Chic vibe ikke helt forsvinde. Og igen, er det blevet en favorit udsmykning tema. Det grundlæggende er de samme, og udseendet er tilpasset for at afspejle nutidige smag for mindre besvær og gider. Men én ting vil aldrig ændre-den afslappede, komfortable og indbydende vibe af denne muntre udsmykning stil.

Simple Style

Gårsdagens Shabby Chic omfavnede flæser på strøelse, vindue behandlinger, og smide puder; draperet krystal perler tværs lampeskærme; en mangfoldighed af samleobjekter hele rummet; og en overflod af kunst. I dag, udseendet er langt mindre rodet. Pare ned samlerobjekter til netop de ting, du elsker, glem alt om alle de flæser og perler, og lad nogle åbne vægplads skinne igennem. Resultatet er et soveværelse, der er charmerende og langt mere afslappende.

Genbruge med et formål

En ting, der ikke har ændret sig siden 1990’erne er brugen af ​​repurposed poster og vintage møbler i en Shabby Chic soveværelse. Det gør det nemt at dekorere uden at bryde budgettet og giver dit rum quirky charme og personlighed. Shabby Chic omfavner individualitet og er ikke en stil for cookie-cutter masseproduktion.

For eksempel, i dette rum afbilledet, stablet vintage kufferter træde i stedet for de traditionelle sengelamper. Tag et kig på masser af andre måder at upcycle eller kreativt genbruge elementer i soveværelset:

  • Brug gamle skodder i stedet for et hovedgærde.
  • Placer en stor stortromme sæt på siden for at gøre en finurlig natbord.
  • Genbrug en antik stol til at holde din sengelampe.
  • Prøv en strækning af blokade hegn eller et dekorativt jernport til en seng fodspark.

Opdateret farvepalet

Et af kendetegnene ved Shabby Chic stil er masser af hvide, og det har ikke ændret sig. Men mens pasteller var de dominerende strejf af farve tilbage i 90’erne, i dag, du er lige så sandsynligt at finde mørkere minimalistisk accenter, såsom det dybblå anvendt i den romantiske soveværelse afbilledet her. Denne stil er afhængig af hvid og blød-følelse farve. Rethink bruge denne stil, hvis du elsker sort, grå, super-lyse farver, eller ønsker at lægge vægt på neutrale i dit soveværelse.

Shabby Chic Goes Minimalistisk

Det kan synes, at Shabby Chic og minimalisme er direkte modsætninger, men faktisk kan man blande de to stilarter i en vidunderlig hybrid. Til bevis, så tjek soveværelset afbilledet her. Det meste-hvide palet med accenter af pink, bløde teksturer, en rustik kuffert, og en repurposed natbord (en gammel mælkekasse vendt om på siden) er ren Shabby Chic. I mellemtiden er den rene, åbne og fredfyldte stemning er ren minimalisme.

Ikke Ultra Feminin Anymore

I fortiden, Shabby Chic tog feminine til det maksimale med en sand eksplosion af pink, blomster, perler og flæser. I dagens opdateret look, udseendet er langt mere egnet til et soveværelse deles med en partner med forskellige smag. Mens den nødstedte træ, malede møbler, blomster print, blød palet, og hyggelige tekstiler er stadig til stede, er de ikke over-the-top længere, hvilket gør stilen langt mere alsidig og appellerer til andre.

Serene og Sofistikeret

En ren-hvid soveværelse føles meget rolig og beroligende, men det kan være steril hvis det ikke gøres rigtigt. Heldigvis en all-hvid Shabby Chic soveværelse har lige nok tekstur, interessante linjer, og strejf af romantik for at holde udseendet indbydende og fredelig, uden spor af starkness eller dødvandet. I det viste rum, den arkitektoniske hovedgærde er udsmykket, som er de lysarmaturer og inventar, men enkelheden i paletten og manglen på mønsteret holder den samlede vibe følelse sofistikeret og rolig.

Din seng som Star

Din seng i en Shabby Chic soveværelse bør absolut være stjernen. Pile det højt med pyntepuder og Shams oven på en hyggelig dyne, dyne, eller dyne i komfortable ark, og du vil have svært ved at vente, indtil sengetid til at klatre i hver nat. Mens der i 1990 vil alle strøelse sandsynligvis være pink og dækket med roser, i dag, er det lige så sandsynligt, at være hvid eller en anden blød farve dekoreret med en blanding af mønstre. Den største forskel fra da til nu er, at du ikke længere vil have en vægt på flæser eller ekstravagante trim.

Mix og Match Mønstre

Typisk Shabby Chic indretning kombinerer flere mønstre i ét rum. Mens kål roser og oversize blomster Gårsdagens er stadig temmelig i små doser, de helt sikkert ikke dine eneste muligheder. I dag, er du velkommen til at kombinere blomster med striber, geometriske, finurlige designs, eller prikker. Du kan endda udelade blomster helt som afbilledet her. Så længe du vælger mønstre, der fungerer godt sammen og supplerer din farveskema, kan stilen arbejde for din soveværelse, også.

You may also like