Skip to main content

Sjarmerende leilighet i Stockholm sentrum Fylt med lys

Sjarmerende leilighet i Stockholm sentrum Fylt med lys

Hverdagen skal utfolde seg i lyse, åpne og genialt utformede boliger. Dette duplex leilighet i sentrum av Stockholm sett på Alvhem Mäkleri og interiør, gir en dose på svært avgrenset skandinavisk design som inspirasjon for dem som elsker sterke urbane oppholdsområder. The Charming Stockholm duplex leilighet sprer seg over totalt 55 kvadratmeter, slik at utformingen hadde å tilby en lysende miljø som passer for Sveriges lange og mørke vintre. Under høyt under taket, avslører leiligheten et innbydende og noe edru levende plass fylt med varme teksturer som tregulv og trapper, koselig

Den sjarmerende sentrale Stockholm duplex leilighet sprer seg over totalt 55 kvadratmeter, slik at utformingen hadde å tilby en lysende miljø som passer for Sveriges lange og mørke vintre. Under høyt under taket, avslører leiligheten et innbydende og noe edru levende plass fylt med varme teksturer som tregulv og trapper, koselig pledd og puter, samt et behagelig teppe.

Buede vinduer invitere sollys dypt inn i leiligheten, gjennomtrengende lavere nivå, mens oppe mezzanine soverommet er oversvømmet med lys fra takvinduer. Hvite vegger sprette lyset rundt, mens en kontrast moderne mørkt kjøkken bryter monotonien og gir et stilig, moderne touch til den generelle appellen til denne kompakte leiligheten. For ikke å nevne det er plass til en dressing plass og en koselig terrasse å nyte rask, frisk luft.

Kan du tenke deg noe annet du trenger for å leve et behagelig liv i Stockholm?

You may also like