Skip to main content

Skab den perfekte hjem kontor i 8 trin

Dit hjem er dit slot, men det kan også være den centrale kommando post til din virksomhed, eller en sekundær arbejdsplads, hvis du ofte bringe arbejde hjemme. Hvis sidstnævnte, kan du ikke have meget input til udseendet af din arbejdsplads kontor (eller aflukke). Men som konge eller dronning af dit slot, kan du designe og dekorere dit hjemmekontor til din nøjagtige specifikationer. Disse er nogle tips til at huske på, når du opretter den perfekte hjemmekontor.

Vælg omhyggeligt

Ved valg af placering af dit hjem kontor, overveje støj og trafik faktorer. For eksempel, hvis kontoret er tæt på gaden, kan du høre folk walking og / eller kørsel ved. Også overveje trafikken i dit hjem. Hvis du planlægger at arbejde på dit kontor, når resten af ​​familien er hjemme, hvilket placerer den tæt på køkkenet, badeværelset eller alrum betyder, at du kunne have en masse besøgende eller du kan let distraheret af nærliggende lyde.

På den anden side, hvis du har små børn, kan det være bedst at placere kontoret relativt tæt på deres legerum, så du kan overvåge deres aktivitet.

Overvej en minimalistisk tilgang

Justin Klosky, CEO og medstifter af OCD Experience (Organiser & Create Discipline), siger: ”Trends kommer og går – men uanset Pantone Colour of the Year, min evigt favorit tendens er en minimal æstetisk. Holde din skrivebordsplads ren med lidt, ikke-distraherende strejf af personlighed her eller der gør en forskel i produktivitet og hjælper med at holde dit hoved klart.”

Faktisk Mariko Baerg, en ejendomsmægler på Bridgewell Real Estate Group i Vancouver, siger hun ser en tendens i denne tilgang. ”Der er et skifte til et minimalistisk rum med lidt rod og fokus kun på det væsentlige:. Laptop, trådløse printere / scannere, et skrivebord og frysere”

Skær snore (eller i det mindste skjule dem)

Trådløse printere og scannere er en måde at holde de grimme ledninger ud af visningen og reducere chancerne for at falde over dem. Klosky anbefaler også en to-i-en bærbar parret med en trådløs opladning mat, trådløst tastatur og Thunderbolt dokker, hvis du har brug for to skærme. hvis du ikke har trådløst udstyr, Klosky siger Men du kan skjule 99 procent af dine ledninger fra at blive set. ”Du kan gøre dette med en listig combo af PVC rør, velcro og zip bånd til at montere strømkilder under skriveborde og ud af syne.”

Undgå papir rod

Har du virkelig brug for at holde alle disse dokumenter? Klosky rådgiver læserne til at gå papirløse. ”Farvel rolodex og planner – ved at digitalisere din adressebog og holde din kalender online, dit netværk er bogstaveligt talt lige ved hånden, om du er på farten eller mens du arbejder hjemmefra,” siger han. ”Digitalisering giver dig også mulighed for at scanne og makulere dokumenter til genbrug, hvilket forhindrer yderligere brug af papir og redde planeten.”

Gå grøn

Arbejde i hjemmet er bedre end at være i et indelukket kontorbygning, men du er stadig indendørs. Dog kan pyntegrønt hjælpe dig bringe udendørs indeni. ”En plante, for eksempel, bringer en lav-key kilde til liv og farve til ethvert rum,” siger Klosky.

Baerg enig i, at dette er en tendens, hun ser i hjemmekontorer. ”Planter eller grøn mur accenter er ved at blive populære, fordi vi normalt ser på computerskærme eller vores mobiltelefoner, og som har at grøn aspekt er behagelig for øjnene og hjælper os til at føle sig mere forbundet til naturen,” siger hun.

Lad lyset i

Undersøgelser viser, at mennesker, der arbejder i naturligt lys er mere produktive, absorberer mere D-vitamin, sove bedre om natten og har færre øjenproblemer. Lys kan også forbedre dit humør. Og hvis du har brug for en anden grund til at sætte dit kontor i en placering, der giver dig mulighed for at drage fordel af naturligt lys, overveje dette: Brug af naturligt lys kan sænke din elregning.

Passe ind

Hvis dit kontor er synlig fra andre rum i huset, overveje, hvordan den vil falde i med tilstødende områder. Stilen valg og farver bør være et supplement, ikke støder sammen. På billedet ovenfor, indeholder hjemmekontoret de arkitektoniske detaljer findes i hele house.However, hvis du kan lukke døren til dit kontor, er der mere spillerum i dit design og udsmykning valg.

Tilføj inspiration

Mens Klosky anbefaler en minimalistisk tilgang, siger han der bør være et sted for personlige ejendele. Nogle gange kan vise dine yndlings ting inspirere og føre til dit bedste arbejde. For eksempel, hvis du er en kunstner, vise nogle af illustrationen. Hvis du er en revisor, men du elsker at rejse til eksotiske steder, holder souvenirs nærheden. De kan inspirere dig til at holde arbejder hårdt, så du kan bevare din nuværende livsstil.

You may also like