Skip to main content

Skapa det perfekta hemmet kontor i 8 steg

Ditt hem är ditt slott, men det kan också vara den centrala kommando för ditt företag eller en sekundär arbetsplats om du ofta ta arbete hem. Om det senare, kanske du inte har mycket input om utseendet på ditt kontor arbetsplats (eller skåp). Men som kungen eller drottningen av ditt slott, kan du designa och dekorera ditt hemmakontor till dina exakta specifikationer. Dessa är några tips att tänka på när du skapar den perfekta hemmakontoret.

Välj noga

När du väljer platsen för ditt hemmakontor, anser buller och trafikfaktorer. Till exempel, om kontoret är nära gatan, kan du höra människor och / eller kör förbi. Också överväga trafiken i ditt hem. Om du planerar att arbeta på kontoret när resten av familjen är hemma, placera den nära till kök, badrum eller familjerum innebär att du kan ha en hel del besökare eller du kan lätt distraherad av närliggande ljud.

Å andra sidan, om du har små barn, kan det vara bäst att placera kontoret relativt nära deras lekrum så att du kan övervaka deras verksamhet.

Tänk dig en minimalistisk inställning

Justin Klosky, VD och en av grundarna av OCD Experience (Organisera & Skapa Disciplin), säger: ”Trender kommer och går – men oavsett Pantone Color of the Year, är min för evigt favorit trend en minimal estetik. Att hålla ditt skrivbord utrymme ren med små, icke-störande inslag av personlighet hit eller dit gör en skillnad i produktivitet och hjälper till att hålla huvudet klart.”

I själva verket, Mariko Baerg, en fastighetsmäklare på Bridgewell Real Estate Group i Vancouver, säger att hon ser en trend i denna strategi. ”Det finns en övergång till en minimalistisk utrymme med lite skräp och bara fokusera på det väsentliga. Laptop, trådlösa skrivare / skannrar, ett skrivbord och skåp”

Skär sladdar (eller åtminstone dölja dem)

Trådlösa skrivare och skannrar är ett sätt att hålla de fula sladdar utom synhåll och minska risken för att snubbla över dem. Klosky rekommenderar också en två-i-en laptop parad med en trådlös laddning matta, trådlöst tangentbord och Thunderbolt bryggor om du behöver dubbla bildskärmar. Men om du inte har trådlös utrustning, Klosky säger att du kan gömma 99 procent av dina trådar från att bli sedd. ”Du kan göra detta med en listig kombination av PVC rör, kardborrband och buntband för att montera kraftkällor under skrivbord och utom synhåll.”

Undvik papperstrassel

Behöver du verkligen att hålla alla dessa handlingar? Klosky råder läsarna att gå papperslös. ”Goodbye Rolodex och planerare – genom att digitalisera din adressbok och hålla din kalender på nätet, är ditt nätverk bokstavligen till hands om du är på språng eller när du arbetar hemifrån”, säger han. ”Digitalisering kan du även skanna och strimla dokument för återvinning, förhindrar ytterligare användning av papper och rädda planeten.”

Bli grön

Att arbeta hemma är bättre än att vara i ett kvavt kontorsbyggnad, men du är fortfarande inomhus. Däremot kan grönska hjälpa dig föra utomhus inuti. ”En växt, till exempel, ger en lågmäld källan till liv och färg till alla rum” Klosky säger.

Baerg håller med om att detta är en trend hon ser i hemmakontor. ”Växter eller grön vägg accenter blir allt populärare eftersom vi vanligtvis ser på datorskärmar eller våra mobiltelefoner, och med den gröna aspekten är lätt för ögonen och hjälper oss att känna större samhörighet till naturen”, säger hon.

Låt ljuset i

Studier visar att människor som arbetar i dagsljus är mer produktiva, absorberar mer D-vitamin, sover bättre på natten och har färre ögonproblem. Ljus kan också förbättra ditt humör. Och om du behöver en annan anledning till att sätta ditt kontor på en plats som gör att du kan dra nytta av naturligt ljus, överväga detta: Använda dagsljus kan sänka din elräkning.

Smälta in

Om ditt kontor är synlig från andra rum i huset, fundera över hur det kommer att smälta in i angränsande områden. Stilen val och färger bör komplettera, inte kolliderar. På bilden ovan innehåller hemmakontor arkitektoniska detaljer finns i hela house.However, om du kan stänga dörren till kontoret, det finns mer utrymme i din design och utsmyckning val.

Lägg inspiration

Medan Klosky rekommenderar en minimalistisk inställning, säger han att det ska vara en plats för personliga saker. Ibland kan visa dina favoritsaker ge inspiration och leda till ditt bästa arbete. Till exempel, om du är en artist, visa några av dina konstverk. Om du är en revisor, men du älskar att resa till exotiska platser, hålla souvenirer i närheten. De kan inspirera dig att fortsätta arbeta hårt så att du kan behålla din nuvarande livsstil.

You may also like