Skip to main content

Slik Dekorer en liten stue

Ikke la din lille stuen klype din stil. Uansett hvor liten plass, kan det likevel se stilig om du eier eller leier. Oppdag de beste små-plass dekor triks for å tilpasse den mest levde på plass i ditt hjem.

Embrace hvite vegger

Hvite vegger kan være kjedelig, men så igjen de kan skape en beroligende stemning. Vurdere omfavner en hvit-på-hvitt interiør. Sammenkobling veggene dine med like blek møbler er en elegant og enkel måte å gjøre noen liten plass føler lysere og større.

For karakter, legge spretter av farger og sprut av tekstur. Interiørdesigner Mercedes Daczi personlig denne hvite stuen med en rekke fargerike og tekstur aksenter inkludert potteplanter og flettet møbler.

Arbeid rare Angles

En klønete formet stue kan være uforståelig å dekorere, men ingen plass er for rart for vakker dekor.

Du kan slå en merkelig veggen inn et samlingspunkt. Eieren av denne leiligheten viste den vertikale plassen rundt hennes soverom dør i en salong-stil galleriveggen.

Ikke sikker på hvor du skal plassere sofaen? Velge bakgrunnsbilde med en fet mønster kan etablere et midtpunkt i et merkelig formet område. Her bakgrunnsbilde med peoner ankere stuen.

Pile på Tekstil

Slå et trangt stuen til en bohem oase med stoff. I denne designen fra Happy interiør blogg, til potteplante ekspert Igor Josifovic hauger på tekstilene i sin lille stuen med en bomulls billedvev og Kilim puter kle opp et budsjett sofa. Den tyrkiske teppe gjør sittende på gulvet mer innbydende. Ved siden av vevde veggdekorasjon er et innrammet kjøkkenhåndkle som var for søt til å bruke.

Utdannet fra Living Dorm-stil

Har din stue skrike forvokst tenåring? Denne lille bachelor pad fra Homepolish er fylt til randen med tips på “adulting” en leilighet.

Den elegante sykkel hylle holder hjulene opp og ut av veien mens du snur sykkelen til en dekorativ vegg henger. En annen smart idé som ikke sløse bort gulvplass er den flytende pulten som spenner over venstre side av rommet. Den innebygde skuffer gir en god del lagringsplass. Men hva forvandler denne 500 kvadratmeter studio til en koselig voksen hjemme er de ulike detaljer og dekor stiler som legger en one-of-a-kind karakter, fra de fargerike utskrifter til den raffinerte møbler.

Legg Living Color

Ingenting prettifies en stue som dekorere med planter. Blomstrende stauder som påskeliljer eller tulipaner legge nydelig farge, mens blad beauties inkludert bregner og edderkopp planter bringe interessant tekstur (pluss de rent inneklima!). Liker ikke hagearbeid? Prøv noen lite vedlikehold alternativer fra saftige familien og sette dem i søte DIY planters.

Forvandle den kjedelige Box-formet Space

Hvis stuen din mangler arkitektoniske detaljer, er det enkelt å lage en rimelig og unikt preg uten å gjennomgå en kostbar renovering. Vis frem din personlige stil ved å lage en funksjon veggen som denne fra Joe Menneskelig som forvandler rommet til en iøynefallende midtpunkt.

Finn den perfekte Sofa for en smal plass

En stue som er både smal og liten kan være spesielt utfordrende å dekorere. Men som i dette lyse og luftige rommet slengt etter Decor Aid, kan en nøye utvalgt sectional sofa få mest mulig ut av den dyrebare arealet. Når du kjøper en sofa, se etter en som er lang og kan lene seg mot en vegg for å gi stuen din mer dybde.

Heve taket med vertikale striper

Hvis lave taket er kramper din stil, så ta en god titt på disse veggene i et hjem dekorert av Sheer and Company. De subtile vertikale striper gjør det lave taket i denne kompakte stue virke høyere.

Glam det opp med gull Decor

Glamorizing en liten stue er ikke et problem hvis du ser omfanget av dine møbler. For eksempel vil en overstuffed sofaen gjøre noen liten plass føler minuscule. Imidlertid vil en leilighet størrelse sofa som også er nær bakken (som vist) ha motsatt effekt.

Holde skala i tankene er også viktig når du legger til Midas touch. Alt gullet innredning vist i denne lille stuen designet av Havenly arbeide med lav profil sofaen. Og fordi den gjennomsiktige stuebordet ikke tar opp visuell bosted, det skaper en illusjon av mer gulvplass.

Lag en Jewel-Box Stue

Den lille stuen i denne luxe London leilighet designet av David Lange Design er et oppkomme av kongelig chic. En sølvgrå palett setter scenen for et lag med vakre tilbehør i rike farger og frodige tekstiler. Kirsebær på toppen er bestilt portrett som gjør at rommet føles større ved å tegne øyet opp.

Mind the Gap bak sofaen

Legge til en bokhylle eller hyller bak sofaen er en slu og effektiv måte å legge visuell interesse og lagring til stuen din. I denne design, lyse farger og et stort vindu også bidra til å maksimere åpenbar plass.

Injisere Shabby Chic

Her er en teensy stue som vakkert illustrerer shabby chic stil kjent for sine lyse farger, hvit slipcovered møbler og vintage aksenter. Utformingen har en komfortabel kjærlighet sete, rosa Fleurette lenestol, og en fortryllende moro-størrelse lysekrone.

Bruk en moderne stil

Hvis du ønsker å begynne å dekorere din plass fra bunnen av, stuen i denne 600-kvadrat leilighet dekorert av Havenly avslører en enkel formel for liten plass dekorere.

Først feste med lav profil møbler i nøytrale farger. Leggy stykker som stuebordet skape en følelse av romslighet fordi du kan se mer av gulvet. For pops av farge, legge til en potteplante eller to og mønstret teppe. Deretter fylle det store tomrom over sofa med et statement-making print eller overdimensjonert speil. Trenger du en gulvlampe, men har ikke en tomme av horisontal plass til overs? Vurdere noe veggmontert.

Dekorer Som den franske

Petite stuen i denne Paris leiligheten fra Paris Perfekt tripler som spisestue og kjøkken også uten å føle overfylt eller skimping på gammeldags stil. Noen smarte dekorere triks gjort det mulig.

Først innredning det med bare det aller nødvendigste-en sofa for lounging og en spisestue sett for å spise eller arbeids ikke sløse bort en dråpe arealet. For det andre, et lite utvalg av formelle pynt fra krystallysekrone til utsmykkede speil melds parisisk chic med praktisk funksjon.

Pair Perfekt Pieces Together

Mange Midcentury design, som dining sett vist til venstre, er lav-slengte og leggy, som ser proporsjonalt bedre i små rom. Store speil, som gulv til tak speil bak sofaen, også koble vakkert med små arealet fordi de visuelt utvide størrelsen på et område.

Forankre stue med møbler

Når det gjelder å dekorere rom i alle størrelser, er en alpha objekt hva forankrer en plass. I denne stuen er designet av IDF Studio, er det plysj pullout sofa som dobler som en gjesteseng. De hekkende tabeller og polstrede lagring paller har også to formål for underholdende og hosting.

Unngå Matchy-Matchy, Boring Look

Denne stuen føles finere enn faktisk størrelse, takket være lav-slengte møbler. Gi plass mer tekstur og personlighet ved å inkludere feilaktige møbler og innredning fra forskjellige tidsepoker. I likhet med moderne sofa og vintage skinnstoler i dette rommet, kan ulike strukturerte stykker ser like sømløs som et komplett sett.

You may also like