Skip to main content

Soapstone Werkbladen om Inspireer uw Keuken Design

 14 Soapstone Werkbladen om Inspireer uw Keuken Design

Als u op zoek bent naar een low-onderhoud werkoppervlak dat is 100 procent hittebestendige voor uw keuken overwegen een speksteen aanrecht.

Wat maakt speksteen een onderhoudsarm materiaal? In tegenstelling tot andere vormen van stenen oppervlakken zoals graniet of marmer, heeft speksteen geen sealer nodig, want het is niet poreus, waardoor het vlekbestendig-niet op natuurlijke antimicrobiële noemen. Houdt u van oppervlakken die een mooi patina met de leeftijd te ontwikkelen? Dan zal speksteen niet teleurstellen. Na verloop van tijd zijn antraciet oppervlak zal oxideren waardoor het donkerder. Hoewel speksteen niet chip of gemakkelijk te kraken, kan het subtiele deuken en krassen in hardwerkende keukens dat kan worden afgeslepen of naar links om bij te dragen aan haar natuurlijke schoonheid te ontwikkelen.

Om u te helpen bepalen of de steen materiaal geschikt is voor uw keuken is, kijk dan op deze speksteen aanrecht ideeën.

Combineer Marmer en Speksteen Werkbladen

Combineer Marmer en Speksteen Werkbladen

Als je niet kan kiezen tussen marmer of speksteen werkbladen, deze keuken heeft een slimme oplossing. Brooke Wagner ontwerp van Corona Del Mar, Californië combineert beide soorten steen in deze eigentijdse kookruimte. De speksteen teller rond de kachel is gereserveerd voor voedsel prep terwijl de marmeren aanrecht wordt vooral gebruikt voor lichte keuken taken zoals het wassen van groenten of serveren van maaltijden.

Dramatische Speksteen Werkbladen

Dramatische Speksteen Werkbladen

Hoewel veel speksteen werkbladen gespot op Pinterest van Instagram lijken een effen kleur zijn, kan het materiaal ook worden gevonden met aderen of opvallende strepen in groen, zwart, geel, blauw, bruin of wit, zoals weergegeven in deze keuken door Ben Herzog Architect, uit Brooklyn, New York.

Zelfs de schort voor gootsteen met aanrecht is duurzaam speksteen. Toe te voegen aan de kookruimte van de vintage-geïnspireerde charme, zijn de kasten geschilderd een retro schaduw van mintgroen.

Boerderij Keuken Met Soapstone Werkbladen

Boerderij Keuken Met Soapstone Werkbladen

Speksteen werkbladen lenen contrast met deze scherpe, witte keuken in een Indiana boerderij gerenoveerd door Leo Designs, een interieur bedrijf gevestigd in Chicago, Illinois. Bijdragen aan de kookruimte’s Americana vibe zijn vintage geïnspireerde armaturen met inbegrip van de Tl-verlichting.

Eiken kasten afstemming op een Soapstone Werkbladen

 Eiken kasten afstemming op een Soapstone Werkbladen

In een traditionele keuken boordevol eiken kasten, speksteen werkbladen toe te voegen een rustieke touch die moderner dan de klassieke voelt. Whitten Architects uit Portland, Maine, pakte de stenen oppervlak te coördineren met de roestvrij stalen apparaten.

Speksteen Countertop in een luxe keuken

 Speksteen Countertop in een luxe keuken

Een veiny speksteen aanrecht is een prachtige contrapunt in deze betoverende, traditionele keuken door interieurontwerper Meg Lonergan gevestigd in Houston, Texas. Toe te voegen aan luxe vibe de kookruimte zijn de gouden kast knoppen en turquoise bereik.

Keuken Island Met Soapstone Countertop

 Keuken Island Met Soapstone Countertop

Als u moet maken een extra werkblad in uw keuken overwegen het toevoegen van een kookeiland met een speksteen aanrecht. Hier, Alice Lane Interior Design uit Salt Lake City, Utah doet dat met een vrijstaande optie die tevens fungeren als een eettafel.

Pewter Grijs Speksteen Countertop

 Pewter Grijs Speksteen Countertop

U zult speksteen platen vinden in een breed scala van grijze tinten zoals deze coole tin voorbeeld gevonden in een huis van Frank Shirley Architecten gevestigd in Cambridge, Massachusetts. Wervelingen van donkergrijs en wit voeg een enorme dosis van visuele belang zijn voor de stenen oppervlak.

Black and White Kitchen vol met Rustieke stijl

 Black and White Kitchen vol met Rustieke stijl

Fans van de moderne boerderij stijl zullen van deze zwart-witte keuken van Whitten Architects, gevestigd in Portland, Maine. De werkbladen langs de muren zijn duurzaam speksteen, die zoals we al uitgelegd opstaan ​​om warmte en vlekken waardoor het de ideale werkblad voor druk aan het koken ruimtes. Voor een pop van contrast, de keuken eiland beschikt over een gebeitst hout topper.

Bright Yellow Keuken Met speksteen en Butcher Block Werkbladen

 Bright Yellow Keuken Met speksteen en Butcher Block Werkbladen

Bijna zwarte speksteen aanrecht met bijpassende backsplashes voeg een opvallend contrast met deze sunshiny keuken door Heide Hendricks Interior Design is gevestigd in East Hartford, Connecticut. nog meer praktische functie toe te voegen aan deze heldere gele kookruimte is de keuken eiland bekroond met een esdoorn slager blok aanrecht.

Charcoal Grey en Blue speksteen aanrecht Leent Rustic Charm

 Charcoal Grey en Blue speksteen aanrecht Leent Rustic Charm

Een speksteen aanrecht kan strooi op sommige rustieke karakter aan de hedendaagse kookruimte. Hier is een van onze favoriete voorbeelden gecreëerd door JAS Design-Build, een interieur bedrijf gevestigd in Seattle, Washington. Een mooie houtskool grijs en blauw speksteen contra leent oud-timey landelijke stijl aan deze moderne boerderij keuken.

Dit Blogger houdt Soapstone Werkbladen

Voor een objectief advies over speksteen werkbladen, hebben wij de hulp Joan, de home improvement blogger achter de site voor de liefde van een huis. Ze houdt van de steen, die ze haar eigen kookruimte geïnstalleerd. Ze voegt eraan toe terwijl het een onderhoudsarm materiaal vereist het nog steeds een beetje liefdevolle zorg om te blijven kijken zijn best. Bijvoorbeeld, haar aanrecht heeft een aantal kleine inkepingen rond de randen van de vaatwasser en wastafel, veroorzaakt door bonzen objecten. Ze zegt dat om te voorkomen dat er in uw huis een beetje bewust wanneer het tijd is om potten en pannen te wassen.

Hoe kan ik Fake het uiterlijk van Speksteen

 Hoe kan ik Fake het uiterlijk van Speksteen

Als een echte speksteen aanrecht is uit je prijsklasse, kunt u nog steeds de look met Formica laminaat. Hier, Colleen, het decor blogger achter Lemon Distel, ging met een patroon genaamd Soapstone Sequoia. Ze zegt dat haar nieuwe laminaat tellers kijken zo mooi als de real thing. Colleen biedt deze tip: De beste type van wastafel te combineren met laminaat is een drop-in, zoals weergegeven. In tegenstelling tot een spoelbak, zal het de investering die u hebt gemaakt in laminaat met hoeken die bescherming bieden tegen water te beschermen.

Combineer Cool Speksteen Werkbladen met warme houten accenten

 Combineer Cool Speksteen Werkbladen met warme houten accenten

In deze huiselijke keuken door Rauser Ontwerp gevestigd in Austin, Texas, zijn speksteen tellers gecombineerd met een slager blok hakken station. We houden van hoe deze koken ruimte combineert kenmerken in koele kleuren zoals het aanrecht en blauwe kasten met warme houten accenten met inbegrip van de keukentafel en hardhouten vloeren.

Midcentury Geïnspireerd Keuken Met een Soapstone Countertop

 Midcentury Geïnspireerd Keuken Met een Soapstone Countertop

Een midden van de eeuw moderne woning gerenoveerd door Annie Hall Interiors uit Cambridge, Massachusetts krijgt een gloednieuwe keuken ruimte die in de pas met de historische stijl huis’s. Turquoise kasten en warme houten muren zijn een klassiek midcentury combo. De boomerang-stijl keuken eiland met een speksteen aanrecht is een knipoog naar de traditionele niervormige salontafel, dat is een icoon van midcentury inrichting.

You may also like