Skip to main content

Steatit Blaturi INSPIRARII Design dvs. de bucătărie

 14 steatit Blaturi INSPIRARII Design dvs. de bucătărie

Dacă sunteți în căutarea pentru o suprafață de lucru cu întreținere redusă, care este de 100 la suta pentru bucatarie termorezistent considera un blat soapstone.

Ceea ce face steatit un material scăzut de întreținere? Spre deosebire de alte tipuri de suprafețe de piatră, cum ar fi granit sau marmura, steatit nu are nevoie de un lac, deoarece este neporos, ceea ce face rezistente la pete, să nu mai vorbim în mod natural antimicrobian. Iubesti suprafețele care dezvoltă o patină frumoasă, cu vârsta? Atunci steatit nu va dezamăgi. De-a lungul timpului carbune suprafata gri va oxida făcându-l mai întunecat. In timp ce steatit nu cip sau sparge ușor, se poate dezvolta urme de lovituri și zgârieturi subtile în bucătării harnici, care pot fi buffed departe sau spre stânga pentru a contribui la frumusețea naturală.

Pentru a vă ajuta să determinați dacă materialul de piatra este potrivit pentru bucatarie, verifica aceste idei soapstone blatul.

Combină de marmură și steatit Blaturi

Combină de marmură și steatit Blaturi

Dacă nu vă puteți decide între marmură sau soapstone blaturi, această bucătărie oferă o soluție inteligentă. Brooke Wagner design din Corona Del Mar, California, combina ambele tipuri de piatră în acest spațiu de gătit contemporane. Contorul steatit în jurul sobei este rezervat pentru prep produse alimentare, în timp ce blatul de marmura este utilizat în principal pentru sarcini de bucătărie, cum ar fi spălarea ușoare sau legume care servește mese.

Blaturi steatit Dramatic

Blaturi steatit Dramatic

În timp ce multe blaturi soapstone reperate la Pinterest de Instagram par a fi o culoare solidă, materialul poate fi constatat, de asemenea, cu vene sau dungi izbitoare în verde, negru, galben, albastru, maro sau alb, așa cum se arată în această bucătărie de Ben Herzog Arhitect, din Brooklyn, New York.

Chiar și chiuveta față șorț cu drainboard este soapstone durabil. Adăugarea la farmecul inspirat de epocă spațiul de gătit lui, sunt dulapuri pictate o nuanta retro de menta verde.

Farmhouse Bucătărie cu soapstone Blaturi

Farmhouse Bucătărie cu soapstone Blaturi

blaturi steatit împrumuta contrast cu această bucătărie clare, alb într-o fermă renovată Indiana de modele Leo, o firmă de design interior situat în Chicago, Illinois. Contribuția la Americana vibe spațiul de gătit sunt corpuri de epocă inspirate, inclusiv iluminatul deasupra capului.

Dulapuri de stejar împerecheat cu soapstone Blaturi

 Dulapuri de stejar împerecheat cu soapstone Blaturi

Într-o cală bucatarie traditionala plina de dulapuri de stejar, blaturi soapstone adauga o nota rustica care se simte mai modern decât clasic. Whitten Architects din Portland, Maine, ales suprafața de piatră pentru a coordona cu aparatele din oțel inoxidabil.

Steatit Blat într-o bucătărie de lux

 Steatit Blat într-o bucătărie de lux

Un blat steatit veiny este un contrapunct superb în această bucătărie plin de farmec, tradițională de designer de interior Meg Lonergan cu sediul in Houston, Texas. Adăugarea la atmosfera de lux spațiul de gătit sunt butoanele de cabinet de aur și gama de turcoaz.

Insula Bucătărie cu Soapstone Countertop

 Insula Bucătărie cu Soapstone Countertop

Dacă aveți nevoie pentru a crea o suprafață de lucru suplimentară în bucătărie ia în considerare adăugarea de o insulă bucătărie cu un blat soapstone. Aici, Alice Lane Design Interior din Salt Lake City, Utah, care face doar cu o opțiune de liber în picioare, care dubleaza ca o masă.

Pewter Gray Soapstone Countertop

 Pewter Gray Soapstone Countertop

Veți găsi dale soapstone într-o gamă largă de tonuri de gri, cum ar fi acest exemplu cositorite se răcească găsit într-o casă de Frank Shirley Architects cu sediul in Cambridge, Massachusetts. Swirls de gri închis și alb, adăugați o doză masivă de interes vizual suprafața de piatră.

Alb-negru Bucătărie Cu stil rustic debordează

 Alb-negru Bucătărie Cu stil rustic debordează

Fanii de stil modern de fermă va place această bucătărie alb-negru de Whitten Architects cu sediul în Portland, Maine. Blaturile de-a lungul pereților sunt steatitului durabile, care, după cum am explicat deja sta până la căldură și pete făcându-l pe suprafața de lucru ideal pentru spațiile de gătit ocupat. Pentru un pop de contrast, insula de bucătărie dispune de un joben din lemn colorat.

Bucătărie galben strălucitor cu steatit și Butcher Block Blaturi

 Bucătărie galben strălucitor cu steatit și Butcher Block Blaturi

Aproape blaturi soapstone negre cu stropilor de potrivire a adăuga un contrast izbitor cu această bucătărie sunshiny de Heide Hendricks Interior Design cu sediul în East Hartford, Connecticut. Adăugarea de funcții chiar mai practic acest spațiu galben strălucitor gătit este insula bucătărie topped off cu un bloc de blat de arțar măcelar.

Gri carbune si albastru Soapstone Blat Charm Rustic imprumuta

 Gri carbune si albastru Soapstone Blat Charm Rustic imprumuta

Un blat steatit poate presara pe unele caracter rustic spațiu de gătit contemporane. Aici este unul dintre exemplele noastre preferate create de JAS design-Build, o firmă de design interior cu sediul in Seattle, Washington. Un frumos cărbune gri și contra steatit albastru conferă stil vechi-timey țară la această bucătărie modernă fermă.

Acest Blogger Loves Blaturi soapstone

Pentru o opinie obiectivă privind blaturi soapstone, am apelat la Joan, blogger de origine îmbunătățire în spatele site-ului pentru dragostea unei case. Ea iubește piatra, pe care ea a instalat ei spațiu de gătit propriu. Ea adaugă în timp ce acesta este un material de întreținere redusă necesită încă o grijă iubitoare de licitație puțin pentru a păstra în căutarea cele mai bune. De exemplu, blatul de ei are câteva mici tăieturi în jurul marginilor mașinii de spălat vase și chiuvetă cauzate de o trage obiecte. Ea spune pentru a preveni intampla in casa ta sa fie un pic mai atent atunci când este timpul să se spele oale și tigăi.

Cum de a falsifica aspectul Soapstone

 Cum de a falsifica aspectul Soapstone

În cazul în care un adevărat blatul de steatit este în afara intervalului de preț, puteți obține în continuare aspectul cu Formica laminat. Aici, Colleen, bloggerul decor din spatele Lemon Thistle, a mers cu un model numit Soapstone Sequoia. Ea spune noul ei contoare laminat arata la fel de frumos ca un lucru real. Colleen ofera acest sfat: Cel mai bun tip de chiuveta pentru a combina cu laminat este o picătură în așa cum se arată. Spre deosebire de o chiuveta undermount, acesta va proteja investitia pe care a făcut în laminat cu colțuri care oferă protecție împotriva apei.

Combină cool steatit Blaturi cu accente din lemn cald

 Combină cool steatit Blaturi cu accente din lemn cald

În această bucătărie de familiară Rauser de design cu sediul în Austin, Texas, contoare soapstone sunt combinate cu o stație de tocare bloc de măcelar. Ne place modul în care acest spațiu de gătit combină caracteristici în culori reci, cum ar fi blaturi și dulapuri albastru cu accente calde de lemn, inclusiv masa de bucatarie si parchet.

Inspirat mijlocul secolului bucătărie cu un Soapstone Countertop

 Inspirat mijlocul secolului bucătărie cu un Soapstone Countertop

O casa pana la mijlocul secolului modern, renovat de Annie Hall Interioare din Cambridge, Massachusetts, devine un spațiu de gătit Scenete nou, care este în pas cu stilul istoric al gazdelor. Turcoaz dulapurile și pereții din lemn calde sunt o combinatie clasica pana la mijlocul secolului. In stil bumerang bucătărie insula cu un blat de steatit este un nod la masa de cafea în formă de rinichi tradițională, care este o icoană de decor mijlocul secolului.

You may also like