Skip to main content

Stue ideer – The Ultimate Design Guide Resource

Når du er inne inngangsdøren, er det første rommet dine gjester og familiemedlemmer er sannsynlig å møte din egen stue. Du vert sammenkomster i stua, snack på sofaen mens du ser på TV, lytte til barna øve musikkinstrumenter, og bare generelt henge ut i denne multifunksjonelt rom. Måten du designe din egen stue kan sette design følelse for hele hjemmet. Du kan også endre din stue dekor på ulike tider av året for ulike ferier og årstider.

Fordi du bruker så mye tid i boarealer, er fysisk og visuell komfort viktig. Du trenger ikke å gå på akkord med stil og dekor i favør av komfort, imidlertid. Faktisk kan du fylle stua med møbler som er like funksjonell som den er vakker. På samme måte kan du velge aksent stykker og gulvbelegg som også kan skilte med komfort og brukervennlighet.

Et annet viktig aspekt å vurdere når du utformer din stue er holdbarhet. På grunn av høy trafikk stuen din vil trolig oppleve, det er verdt å bruke litt mer på høyere kvalitet møbler og gulv møbler for å realisere utvidet bruk, og ikke nødvendig konstant reparasjon, oppussing eller rengjøring. Velger stoffer som er både behagelig og slitesterk. I tillegg velger farger som overgangen godt når du setter ut ny innredning elementer hver sesong.

Mer omfattende stue remodeling prosjekter kan omfatte strukturelle endringer. Disse kan innebære å endre vinduer og dører, og erstatter vegger med takbjelker for å skape et åpent konsept, og refacing eller erstatte ildsteder. Hvis prosjektet inkluderer disse i dybden endres, må du forskning lokale byggeforskrifter og tillater krav. Endringer som inkluderer elektrisk eller rørleggerarbeid kan kreve å arbeide med en lisensiert profesjonell under spesielle tillatelser. Hvis innvendige endringene påvirke utvendig design, også sjekke med din huseiere foreningen å sikre at du holder deg innenfor regelverket.

Uansett hvor mange måter du bruke din plass eller hvor mange ganger hvert år du bytte ut din tchotchkes, kan du finne stue ideer i samlingen av inspirasjon stykker vi har samlet og delt under. Fra ultra-formell til ultra-komfortabel, kan stua bli blankt hvorpå du introdusere ditt hjem design.

Stue midtpunktet ideer

Som med alle unikt designede rom i hjemmet ditt, vil du ønsker å ha et samlingspunkt for din egen stue. Dette fokuspunkt er der øynene er umiddelbart trukket når du kommer inn i rommet. Uten et samlingspunkt, kan rommet føles som en overveldende blanding av dekorere temaer, hver konkurrerer med neste for oppmerksomhet.

En midtpunktet er en fin måte å skape et samlingspunkt i stua. Stue midtpunktet ideer kan inkludere floral design, en forseggjort design stykke som et monogram eller en fantastisk peis. Din egen møbler kan være en fin måte å skape din egen stue midtpunktet. Klassiske design vanligvis sted sofaer eller seter langs veggene, noe som skaper tomrom i midten av et rom. I stedet kan du sentrere sitteplasser møbler for å skape både en flott visuell og en koselig conversational området. Ikke vær redd for vinkler, heller, når du ordne møbler. Ofte legger overfor stykker på diagonalen kan endre hele følelsen av stua.

Liten stue Ideas

Maksimere din stue med minimalistisk design, smarte biter av innredning som gjør en liten plass føler større eller stykker som tjener flere formål. Når det kommer til små stue ideer, er det felles tema at mindre er mer, både i de fargene du velger for dine vegger og møbler som fyller rommet. Oversized møbler kan gjøre en allerede liten rommet føles enda mer trangt, og endre en plass med mye potensial til en plass du kan ikke vente med å avslutte. På samme måte kan altfor levende maling farger gjør veggene ser ut som de nærmer seg rommet ditt.

I stedet satse på en lys og luftig atmosfære, med mindre eller mer delikat utseende møbler, og legger vekt på lys og lys gjennom nøytrale fargetoner, til mye naturlig lys og speil skape en illusjon av ekstra plass. Wicker eller viktoriansk tremøbler kan raskt åpne en liten plass. Lys blå og gul kan gjøre en trang plass virke større og mindre Bric-a-Brac på bord og vegger kan skape en ryddig og gjestfrie design.

Stue dekorere ideer

Du kan velge mellom en av to skoler med tanke på stue dekorere ideer – en rekke brikker som alle reflekterer en enhetlig tema eller en enkel design som kan være bakgrunn for innredning stykker som representerer mange stilarter. For å begynne å designe din egen stue oppussing, bokstavelig talt begynne fra grunnen av. Hvis stua er en del av en mye større åpent konsept plass i ditt hjem, kan du velge en annen type gulv, som et teppe, for å sette av stue. På baksiden av at design, hvis du har en liten stue, samlende gulv med omkringliggende områder kan føre til følelsen av en mye større plass.

I tillegg til gulv type, kan du endre opp stilen og fargen på gulv for å skape forskjellige føles. En levende geometrisk design er et flott tillegg til en modernistisk plass, mens refinished tregulv kan Harken tilbake til en historisk hjem fortid. Du kan bruke komplementære nyanser mellom gulv og vegger for å skape den generelle fargepaletten.

Stue maling ideer

En kan av maling er en av de enkleste, raskeste og minst kostbare måter å fullstendig endre utseendet på din egen stue. To store stue maling ideer blant annet legge en aksent vegg og legge tekstur til veggene. Hvis stuen din mangler et samlingspunkt, eller hvis du ønsker å fremheve et samlingspunkt, en aksent vegg kan understreke en bestemt nyanse, eller du kan bruke en komplementær utforming som striper eller to fargetoner atskilt med en stol rail. I et lite rom som en lys tone kan overvelde, kan du likevel innlemme din favoritt skygge på den ene veggen mens de andre kan skilte med en mer nøytral farge. Hvis dekor brikker kan best beskrives som variert, kan en aksent vegg plukke opp på en felles fargetone og gjøre hvert element pop.

Teksturerte vegger er også en fin måte å endre følelsen av din egen stue. Du kan bruke enten visuelt eller fysisk struktur for å oppfylle denne ideen. Med visuell teksturering, kan veggen har en fjær design med kontrastfarge til hovedveggfargen. Denne type design er fortsatt flatt mot veggen og ofte kalt faux maleri. For fysisk teksturering, kan det endelige utformingen omfatte utseendet på en gipsvegg, en virvel effekt, en middelhavs eller spansk kniv tekstur, eller nesten hvilken som helst annen tekstur tankene kan forestille deg. Når du plukker rommets generelle design, texturizing veggene er en fin måte å vise det fram.

Inspirasjon

Hvis du sliter med å finne de beste stue ideer for å oppdatere hjemmesiden din, bruk vårt enorme bibliotek av design inspirasjon å komme i gang. For eklektisk samlinger, lese om å skape en unik vintage følelse. Når det er på tide å pusse opp for julesesongen, bruker våre jule design ideer for inspirasjon. Hvis du ikke kan finne ut hvor TV skal plasseres, har vi råd om det også. Og ikke glem å sjekke vår infographic som gir veiledning om å legge ut møblene for å maksimere resultatene. Når du bruker ekstra tid tenkt planlegging av design, vil din egen stue blir det fantastisk innbydende plass du vil den skal være.

You may also like