Skip to main content

Stue Idéer – The Ultimate Design Resource Guide

Når inde i din hoveddør, det første rum dine gæster og familiemedlemmer vil sandsynligvis støder på, er din stue. Du vært sammenkomster i din stue, snack på sofaen mens du ser TV, lytte til børnene øve musikinstrumenter, og bare generelt hænge ud i denne multifunktionelle rum. Den måde du designe din stue kan indstille design fornemmelse for hele dit hjem. Du kan også ændre din stue indretning på forskellige tidspunkter af året til forskellige helligdage og årstider.

Fordi du bruger så meget tid i dine levende rum, fysisk og visuel komfort er vigtig. Du behøver ikke at gå på kompromis med stil og indretning til fordel for komfort, dog. Faktisk kan du udfylde din stue med møbler, der er så funktionel som den er smuk. På samme måde kan du vælge accent stykker og gulvbelægninger, der også prale komfort og anvendelighed.

Et andet vigtigt aspekt at overveje, når designe dit boligareal er holdbarhed. På grund af den høje trafik din stue vil sandsynligvis erfaring, det er værd at bruge lidt mere på højere kvalitet møbler og gulv møbler til at indse, udvidet brug og ikke nødvendiggør konstant reparation, fornyelse eller rengøring. Vælg stoffer, der er både glædeligt og holdbar. Hertil kommer, vælge farver, overgang godt, når du er fastlagt nye indretning elementer hver sæson.

Mere omfattende stue remodeling projekter kan omfatte strukturelle ændringer. Disse kan omfatte skiftende vinduer og døre, udskiftning vægge med loftsbjælker at skabe et åbent koncept, og refacing eller udskiftning pejse. Hvis dit projekt omfatter disse dybtgående ændringer, skal du forske lokale bygningsreglementer og godkendelseskrav. Ændringer, der omfatter elektrisk eller VVS-arbejde kan kræve at arbejde med en autoriseret professionel under særlige tilladelser. Hvis dine indvendige ændringer påvirke din udvendige design, også tjekke med din husejere forening for at sikre, at du opholder sig inden forskrifter.

Ligegyldigt hvor mange måder, du bruger din plads, eller hvor mange gange hvert år, du ændre dine tchotchkes kan du finde stue ideer i indsamlingen af ​​inspiration stykker vi har samlet og delt nedenfor. Fra ultra-formel til ultra-komfortable, kan din stue bliver den blank tavle, hvorpå du introducere dit hjem design.

Living Room Centerpiece Idéer

Som med alle de unikt designede værelser i dit hjem, vil du ønsker at have et knudepunkt for din stue. Denne omdrejningspunkt er, hvor dine øjne er straks trækkes, når du kommer ind i lokalet. Uden et knudepunkt, kan dit værelse føles som en overvældende blanding af udsmykning temaer, hver konkurrerer med den næste for at få opmærksomhed.

Et centrale er en fantastisk måde at skabe et samlingspunkt i din stue. Stue centerpiece ideer kan omfatte blomster design, en omfattende design stykke ligesom et monogram eller en fantastisk pejs. Din egen møbler kan være en god måde at skabe din stue omdrejningspunktet. Klassiske designs placerer normalt sofaer eller sæder langs vægge, skabe tom plads i midten af ​​et rum. I stedet kan du centrere din siddemøbel til at skabe både en stor visuel og en hyggelig konversation område. Vær ikke bange for vinkler, enten, når du arrangerer dine møbler. Ofte kan placere vender brikker på diagonalen ændre hele fornemmelsen af ​​din stue.

Lille stue Idéer

Maksimer din stue med minimalistisk design, smarte stykker af indretning, der gør et lille rum føler større eller stykker, der tjener flere formål. Når det kommer til lille stue ideer, det fælles tema er, at mindre er mere, både i de farver, du vælger til dine vægge og møbler, der fylder rummet. Overdimensionerede møbler kan gøre en allerede lille værelse føle sig endnu mere trange, og ændre et rum med en masse potentiale til en plads, du kan ikke vente med at forlade. På samme måde kan alt levende maling farver gøre dine vægge ligne de lukker ind på dit værelse.

I stedet sigte mod en lys og luftig fornemmelse, med mindre eller mere delikat udseende møbler, og understrege lette og lyse gennem neutrale nuancer, masser af naturligt lys og spejle for at skabe illusionen af ​​ekstra plads. Wicker eller Victoriatidens træmøbler kan straks åbne et lille rum. Lette blå og gule kan gøre en trange plads synes større og mindre bric-a-Brac på dine borde og vægge kan skabe et ryddeligt og gæstfri design.

Living Room Decorating Ideas

Du kan vælge mellem en af ​​to skoler til at tænke for stue udsmykning idéer – en række stykker, der alle afspejler en samlet tema eller et simpelt design, der kan være baggrund for indretning stykker, der repræsenterer mange stilarter. Til at begynde at designe din stue remodel, bogstaveligt talt begynde fra bunden. Hvis din stue er en del af et meget større åbent koncept plads i dit hjem, kan du vælge en anden type gulvbelægning, ligesom et område tæppe, at modregne den levende område. På bagsiden af ​​dette design, hvis du har en lille stue, samlende gulvet med omkringliggende områder kan føre til fornemmelsen af ​​en meget større plads.

Ud over gulve type, kan du skifte op den stil og farve af dit gulv til at skabe forskellige føles. En levende geometrisk design er en fantastisk tilføjelse til en modernistisk rum, mens refinished trægulve kan Harken tilbage til en historisk hjem fortid. Du kan bruge komplementære nuancer mellem dine gulve og vægge til at skabe den overordnede farvepalet.

Stue Paint Idéer

En dåse maling er en af ​​de nemmeste, hurtigste og billigste måder til helt at ændre udseendet af din stue. To store stue maling idéer omfatter tilføje en accent væg og tilføje tekstur til dine vægge. Hvis din stue mangler et knudepunkt, eller hvis du ønsker yderligere at understrege et knudepunkt, en accent væg kan fremhæve en bestemt nuance, eller du kan bruge en supplerende design som striber eller to nuancer adskilt af en stol jernbane. I et lille rum, der en lys tone kan overvælde, kan du stadig optage din favorit skygge på den ene væg, mens de andre prale af en mere neutral farve. Hvis din indretning stykker bedst kan beskrives som eklektisk, kan en accent væg samle op på en fælles nuance og gøre hvert element pop.

Textured vægge er også en god måde at ændre fornemmelsen af ​​din stue. Du kan bruge enten visuel eller fysisk tekstur for at opfylde denne idé. Med visuel strukturering, kan din væg har en fjer design med kontrasterende maling til de vigtigste væg farve. Denne type design er stadig fladt mod væggen og ofte kaldet faux maleri. For fysisk teksturering, kan din ultimative design omfatte udseendet af et plaster væg, en hvirvel effekt, en Middelhavet eller spansk kniv tekstur, eller næsten enhver anden tekstur dit sind kan forestille sig. Når du vælger dit værelse overordnede design, teksturering dine vægge er en fantastisk måde at vise det frem.

Inspiration

Hvis du kæmper for at finde de bedste stue ideer til at opdatere dit hjem, kan du bruge vores omfattende bibliotek af design inspirationer at komme i gang. For eklektisk samling, læse om at skabe en unik vintage føler. Når det er tid til at nyistandsætte for feriesæsonen, bruge vores julegave design ideer til inspiration. Hvis du ikke kan finde ud af hvor TV skal placeres, vi har råd til det også. Og glem ikke at tjekke vores infografik, der giver vejledning om udlægning af dine møbler for at maksimere resultaterne. Når du bruge ekstra tid omtanke planlægning ud dit design, vil din stue bliver den vidunderligt indbydende rum, du ønsker det skal være.

You may also like