Skip to main content

Stuer design ideer for bokelskere

Til tross for å leve i denne digitale tidsalder av eReaders, ingenting sammenlignet år gamle opplevelsen av pekte gjennom faktiske sider, fengslet i den kjente lukten av papir og blekk. Hjem biblioteker og lese kriker fortsatt holder sin popularitet fordi som mennesker vi bare elsker å være blant disse papir bredden av kunnskap, eventyr og romantikk.

En stor hjem bibliotek som spenner over flere vegger kan føles som en stor klem rundt sin innbygger og kan holde en levetid på lesing som tillater eieren å fordype deg i siste lommene av informasjon; en manifestasjon av deres læring og utforskning. Så, la oss utforske ulike stiler av stuer for bokelskere …

Stuer design ideer for bokelskere

Et perfekt sted å installere et spesielt ruvende bibliotek i en åpen planløsning har fått til å være rundt en trapp. De stigende løpebaner gir den perfekte klatre til toppen av treet til kunnskap, slik stopp på hver hylle underveis. Hvis trapp hjemme er av den mer tradisjonelle variasjon og plassen er på en premie, så du kan fortsatt utnytte ubrukt plass under den for din boksamling. Den utsøkte Eames støpt kryssfiner stol spiller rollen som aksent stoler her.

Våre stuer er en klar gjort avslapping sted der du kan salongen med en god bok på slutten av en lang dag, eller over en lat helg. Ved å flytte en sofa bare litt vekk fra veggen, inn mot midten av rommet, kan lages god plass for installasjon av settet med bokhyller bak det. Smal bok hyller vil ikke føre til en enorm subtraksjon av gulvplass fra rommet. Du kan mildne utseendet med plassering av noen dekorative blad innendørs huset planter står for ekstra interesse og kan avvike høyder.

En bokhylle kan også bygges til din egen skreddersydd design av spesialister. Du kan lage en surround der å henge TV-en, for når du er ferdig med lesingen. Ikke glem å installere en bibliotekarer stige for de høye flekker på sett med unike vegghyller også.

Disse tre kunsttrykk, montert i front av bokhyllen, bryte opp bredden av bøker og gir dybde til skjermen. Prøv å henge din egen samling av kunst utskrifter på ytterkantene av hyller for et nytt utseende. Dette alternativet gir også mulighet for deg å nyte ditt galleri uten at det går på lagringsplass, så du kan fortsatt huse mange av bøkene dine bak elskede kunstverk.

Mange tenker kanskje at de rett og slett ikke har plass i stua for et stort hus bibliotek, men prøv å vurdere hver enkelt tilgjengelig plass. Se vertikalt og ikke glem at de smale mellomrom mellom ting, som vinduer, kan gi god bok lagringsplass.

En skreddersydd bokhylle kan bygges rett inn i takskjegget, et flott alternativ hvis du lever under skråtak. Strategisk plasserte bord lamper lage forskjellige plasser for lesing.

Hvis du ikke har reservedeler kontanter for en skreddersydd bokhylle så er det mange flotte flytende eller frittstående alternativer som disse fra IKEA som pryder skandinaviske stuer.

Hvis du har en bit av solid DIY kunnskapen du kan også installere din egen å passe en ubrukt klosset plass i ditt hjem.

Dette ruvende bokhylle gir stor dybde, interesse og varme til en lang blek rom. Bøkene skape en vakker funksjon veggen, akkurat som mønstret tapet eller trepanel kan gjøre, mens også ha den ekstra fordelen av å være nyttig.

En bokhylle kan også skape en hendig og tiltalende flytende skillevegg § opp en særlig lang rom, soneinndeling ett område fra det neste.

I denne stuen bibliotek ser vi gjenstander og verdifulle keepsakes peppering bokhyllen for å bryte opp havet av bøker.

En mørk grå hyllesystem skaper et sofistikert utseende.

Clever LED belysning kan forandre utseendet på biblioteket hyller ordning.

Du kan plukke ut bare dine dekorative elementer fra hjemmet ditt bibliotek veggen. Denne skjermen er en smakfull kombinasjon av glasskarafler, intrikate vaser og geometriske skulpturer.

You may also like