Skip to main content

Stuer design ideer til bogelskere

Trods at leve i denne digitale tidsalder eReaders, intet kan sammenlignes med den ældgamle oplevelse af thumbing gennem egentlige sider, betaget i den velkendte duft af papir og blæk. Hjem biblioteker og læsning kroge stadig holde deres popularitet, fordi vi som mennesker bare elsker at være blandt disse papir bredden af ​​viden, eventyr og romantik.

Et stort hjem bibliotek spænder over flere vægge kan føles som et stort knus omkring sin indbygger og kan holde en levetid på læsning, der gør det muligt for ejeren at dykke ned i sidste lommer af information; en manifestation af deres læring og udforskning. Så lad os udforske forskellige stilarter af stuer til bogelskere …

Stuer design ideer til bogelskere

Et perfekt sted at installere et særligt tårnhøje bibliotek i en åben planløsning har fået til at være omkring en trappe. De stigende slidbaner giver den perfekte klatre til toppen af ​​træet af viden, så stop ved hver hylde undervejs. Hvis dit trappe i hjemmet er af den mere traditionelle sort og rum er i høj kurs, så kunne du stadig udnytte den ubrugte plads under det til din bogsamling. Den udsøgte Eames formspændt krydsfinér stol spiller rollen som accent stole her.

Vores stuer er en færdiglavet afslapning sted til at lounge med en god bog i slutningen af ​​en lang dag, eller over en doven weekend. Ved at flytte en sofa lige lidt væk fra væggen, ind mod midten af ​​rummet, kan rigelig plads laves til montering af sæt af bogreoler bag det. Smal bog reoler vil ikke medføre en enorm subtraktion af gulvplads fra rummet. Du kan blødgøre udseendet med placeringen af ​​nogle dekorative grønne indendørs stueplanter står for ekstra interesse og adskiller højder.

En reol kan endda blive bygget til dit eget skræddersyet design af specialister. Du kan oprette en surround i at hænge dit TV, for når du er færdig med din læsning. Glem ikke at installere en bibliotekarer stige for de høje pletter på dit sæt af unikke væg hylder også.

Disse tre kunsttryk, frontmonterede reolen, bryde op bredden af ​​bøger og skabe dybde til skærmen. Prøv at hænge din egen samling af kunst udskrifter på de ydre kanter af din reoler til et nyt look. Denne mulighed giver også mulighed for dig at nyde dit galleri uden at gå på kompromis med lagerplads, som du stadig kan rumme mange af dine bøger bag den elskede illustrationer.

Mange mennesker tror måske, at de simpelthen ikke har plads i deres stue til et stort hjem bibliotek, men prøv at overveje hver eneste tilgængelige plads. Kig lodret og glem ikke, at de smalle huller mellem ting, som Windows kan give rigelig bog opbevaringsplads.

En skræddersyet reol kan bygges helt ud tagskægget, en stor mulighed, hvis du lever under skrå. Strategisk placerede bordlamper skabe forskellige spots til læsning.

Hvis du ikke har den ekstra kontanter for en skræddersyet reol så er der mange store, flydende eller til fritstående muligheder som disse IKEA dem pryder skandinaviske stuer.

Hvis du har en smule fast DIY viden kan du endda installere dine egne til at passe en ubrugt akavet plads i dit hjem.

Dette tårnhøje bogreol giver stor dybde, interesse og varme til en lang bleg værelse. Bøgerne skabe en smuk funktion væg, ligesom mønstret tapet eller træpaneler kan gøre, og samtidig have den ekstra fordel af at være nyttige.

En reol kan også oprette en handy og attraktivt flydende skillevæg til sektion op en særlig lang rum, zoneinddeling et område fra den næste.

I denne stue bibliotek ser vi artefakter og skattede keepsakes peppering reolen til at bryde op hav af bøger.

En mørkegrå reolsystem skaber et sofistikeret look.

Clever LED-belysning kan forvandle udseendet af dit bibliotek reoler arrangement.

Du kunne udvælge netop dine dekorative elementer fra dit hjem bibliotek væg. Denne skærm er en smagfuld kombination af glas karafler, indviklede vaser og geometriske skulpturer.

You may also like