Skip to main content

Tips för att skapa dusch av dina drömmar Outdoor

En utomhus dusch kan vara både roligt och praktiskt. Om du inte vill att barn, husdjur och andra vuxna spårning smuts genom ditt hus, är en utomhusdusch ett bra sätt att hålla naturen där den hör hemma: utomhus. Nedan är några av de största trenderna i utomhus duschar, tillsammans med tips från experter om hur att införliva dem i din utomhus utrymme.

Tips för att skapa dusch av dina drömmar Outdoor

Tips för att installera din utomhusdusch

”Utomhus duschar är en trevlig funktion för poolägare eller strandnära bostäder”, säger Jarret Acevedo, en mästare rörmokare och ägare av Jarret Acevedo VVS. Men beroende på hur lågt din temperaturen sjunker på vintern, måste du vidta försiktighetsåtgärder med dusch. ”Care är definitivt behövs för att plombera det ordentligt för att skydda från att frysa om det är ett område med iskalla temperaturer” Acevedo varnar.

Placering din dusch strategiskt dödar två flugor i en smäll. ”Beroende på din layout, kan du slå igenom duschväggen och bygga en dusch som öppnar upp till en annan regnskur utanför”, säger Jonathan själv, en fastighetsmäklare för Centre Coast Realty.

Rengöring och underhåll för utomhus duschar

Även om du inte har en pool, kan en utomhusdusch ändå göra en bakgård område känns som en privat tillflyktsort. När du bygger din utomhusdusch, tänk på de material som används. ”Genom att använda material som mjuk River Rock hjälper till att dölja smuts och sand och håller området ser ren så att du inte ständigt rengöring efter varje dusch,” Self säger.

Även utomhus duschar är inte särskilt hårt för att bygga, Själv varnar för att det är lätt att få dem fel. ”Se till att vattnet från duschen är dräneras bort från ditt hus,” han rekommenderar. ”Du kommer också vill se till att vattnet inte samlar när du är klar, eftersom du inte vill att dusch för att bli en mygga fälla.”

Miljömedvetet utomhusdusch konstruktion

Det vattenavrinning har också potentiellt negativa miljökonsekvenser, så tänk på de produkter du använder. Melissa Rappaport Schifman, redaktör och hållbarhet tankeledare på Rise rekommenderar tvål och schampo som är gjorda av helt naturliga, biologiskt nedbrytbara ingredienser, särskilt om din dusch vatten suger i marken. Det är värt att kontrollera att dina planer följa lokala kommunala koder.

Det är också viktigt att välja en effektiv dusch. ”Ett lågt flöde Dusch kommer att bidra till att minska mängden vatten som används utan avkall på komfort” Schifman säger. En standard Dusch använder 2,5 liter vatten per minut, medan en med EPA: s Waters Label använder två liter per minut – eller mindre.

Förutom en vattenbesparande dusch, rekommenderar Schifman med hjälp av en sol varmvattenberedare för att spara pengar. ”Det kan vara så enkelt som en upphängd påse som absorberar solens värme (bra för camping), till ett enkelt utomhus tank, målad svart, till mer komplexa system med sol rörkollektorer.”

Kolla in några av de hetaste trenderna i utomhus duschar:

You may also like