Skip to main content

Trendig Twist till en tidlös färgschema: Badrum i blått och gult

Att göra om badrummet då och då är inte en trevlig uppgift, och de flesta av oss har inte pengar eller tid att komma in i täta renoveringar. Det är just därför väljer en badrum färgschema som tjänar du mer än bara den ‘senaste trenden i stan’ är en smart och praktiskt val. Ändå finns det vissa färger som verkar tidlösa och trendiga och helt enkelt vägrar att gå ur stil. Och idag tar vi en titt på en sådan säker, snygg och föryngrande färgkombination som kommer att vitalisera din badrummet medan alltid vistas relevant – blått och gult.

Bedövning eklektisk industri badrum med djärva hexagonala brickor och ett badkar i gult

Blått och gult badrum är mycket roligare än de mer konservativa dem på bara blått och vitt. Det är en färgpalett lånad från naturen (föreställa sig en soluppgång på en klar sommardag, kanske som du tar i den vackra havsutsikt!), Och närvaron av gult lägger ljusstyrka och fräschör till även de mest anspråkslösa badrummet. Att hitta den perfekta balansen mellan avslappnad och hänförande, kommer dessa badrum i olika nyanser av blått och gult inspirera dig att omfamna denna livlig duo.

Utforska Shades och Styles

Det finns gott om stilar som du kan omfamna när du ger badrummet en blå och gul makeover. Till att börja med finns det ständigt populära stranden stil med dess många kust egenheter och nautiska detaljer. I stället för att bara gå ner slagen röd, vit och blå väg, ersätta de granna röda med trevliga gult till mode en unik och elegant badrum. För dem som söker en lugnande modernt badrum med spa-stil atmosfär, kan ljusa nyanser av aqua och turkos i kombination med inslag av Mellow Yellow få jobbet gjort. Inte begränsa sig till bara en ‘himmelsblå’ och ‘varm gul’, och utforska de många nyanser av dessa två dynamiska färger.

Blågrå ersätter traditionella nyanser av blått blått i detta moderna badrum

Aqua och gult lägga subtil färg till elegant badrum

Rustik badrum med clawfoot badkar i gult och fåfänga i blått

Kaklade väggar sätta i olika nyanser av gult och blått i badrummet

Ständigt närvarande accenter!

Fortfarande orolig att lägga gult till din befintliga badrum i blått och vitt? Varför inte börja med baby steg genom att införliva enkla men effektiva gula accenter med hjälp av handdukar, ett sidobord bredvid badkar, dusch bänk eller bara en bit av väggen konst? De som söker mer färg kan också vända sig till ett badkar eller sjunka i gult för att se till att du uppnå en bättre balans mellan de två dominerande nyanser. Upprepa alltid accentfärg (vare sig det gula eller blå) i hela badrummet för att forma en mer förfinad look.

Underbar gult och turkos stranden stil badrum

Blått och vitt badrum med handfat i gult

Hyttventil bad stjäl showen i denna nautiska teman badrum

En Bolder Blend

Vi har redan utställningsmonter badrum där en subtil användning av blått och gult gör ett imponerande uttalande. Men kanske det är bara inte din stil, och du kanske föredrar en mer flamboyant badrum med eklektisk briljans eller Bohemian skönhet. Djupare nyanser av blått och gult med en glansigare yta kan vända den till synes vanliga badrummet i en dramatisk och glamorös utrymme som kommer att blända dig med sin unika och energi. Ju mörkare de två färgerna, desto starkare visuell kontrast erbjuds. Visst, det är inte en look som fungerar bra i underskattade, moderna badrum, men inte alla är rädd för att gå fet!

Fabulous eklektisk badrum med mörkblå och livlig gult för duschutrymmet

Käck pulver rum i klarblå och en skvätt av guld

Gult och blått skapar en färgstark och modern barn badrum

Utsökt Textural Flair

Ah, tjusningen av Medelhavet badrum! Stilar såsom toskanska och marockanska är bra för badrum draperade i gult och blått, och du kan tona upp både färg och mönster i dessa pigg inställningar. Mönstrade kakel i blått, venetianska murarna i gult och en antydan av guld runt badrum fåfänga och spegel skapa en rik och exotisk flykt som du kommer att njuta i många år framöver. Det är i dessa badrum som gult och blått agerar som en länk mellan det moderna och det klassiska som de länkar medelhavs bakgrund med modern inredning för att ge det bästa av två världar.

Colorful badrum med en mysig rustik överklagande

Medelhavsstil badrum med utsmyckade design och en splah blå

Modern Mediterranean badrum med massor av färg och mönster

Texturerat väggar i gult föra värme till medelhavsstil badrum

 

You may also like