Skip to main content

Trendikäs twist ajaton Väriteema: Bathroomsin sininen ja keltainen

Redoing kylpyhuoneen silloin tällöin ei ole miellyttävä tehtävä, ja useimmat meistä eivät ole rahaa tai aikaa päästä usein korjauksia. Juuri tästä syystä valitsemalla kylpyhuone väritys , joka palvelee pelkän ‘uusin trendi kaupunki’ on fiksu ja käytännöllinen valinta. Silti on olemassa joitakin värejä, jotka näyttävät ajaton ja trendikäs ja yksinkertaisesti kieltäytyvät mene pois muodista. Ja tänään katsomaan yksi tällainen turvallinen, tyylikäs ja virkistäviä väriyhdistelmä joka elvyttää kylpyhuoneessa samalla aina osuvaa – sininen ja keltainen.

Upea eklektinen teollisuuden kylpyhuone rohkeita kuusikulmainen laatat ja kylpyamme keltainen

Sininen ja keltainen kylpyhuoneet ovat paljon hauskempaa kuin enemmän konservatiivinen pienimmille vain sininen ja valkoinen. Se on väripaletti lainattu luonnosta (kuvitella auringonnousua selvä kesäpäivänä, ehkä kuin otat upea merinäköala!), Ja läsnäolo keltaisia lisää kirkkautta ja raikkautta jopa kaikkein vaatimaton kylpyhuone. Todettuaan, että täydellinen tasapaino rento ja hurmaava, nämä kylpyhuoneet eri sävyjä sininen ja keltainen luo edellytykset ottaa käyttöön tämän pirteä duo.

Tutustu Shades ja tyylit

On paljon tyylejä, jotka voit omaksua kuin annat kylpyhuone sininen ja keltainen muodonmuutoksen. Ensinnäkin, on yhä suosittu uimaranta tyyliin monine rannikon koukero ja merenkulun yksityiskohtia. Sen sijaan vain menee alas pahoinpideltiin punainen, valkoinen ja sininen polku, vaihda pramea punaisten miellyttävä keltainen muoti ainutlaatuinen ja tyylikäs kylpyhuone. Niille, jotka etsivät rauhoittava moderni kylpyhuone spa-tyylinen tunnelma, vaaleat sävyt aqua ja turkoosi yhdistettynä vinkkejä Mellow Yellow voi saada työn tehtyä. Eivät rajoitu itse vain yhden ‘taivaansininen’ ja ‘lämmin keltainen’, ja tutkia monia sävyjä näiden kahden dynaamisten väriä.

Siniharmaa korvaa perinteiset sävyjä sininen tässä nykyaikainen kylpyhuone

Aqua ja keltainen lisätä hienovarainen väriä tyylikäs kylpyhuone

Koruton kylpyhuone clawfoot kylpyamme keltainen ja turhamaisuus sininen

Kaakeloitu seinät tuovat eri sävyjä keltainen ja sininen kylpyhuoneeseen

Aina läsnä aksentti!

Edelleen huolissaan lisäämällä keltaista nykyiseen kylpyhuone sininen ja valkoinen? Miksi ei aloittaa pienin askelin sisällyttämällä yksinkertainen mutta tehokas keltainen aksentteja käyttämällä pyyhkeitä, sohvapöytä vieressä kylpyamme, suihku penkki tai jopa vain pala seinälle? Jotka etsivät lisää väriä voi myös kääntyä kylpyamme tai upota keltaisella varmistaa, että olet parempi tasapaino näiden kahden hallitseva sävyjä. Aina toista aksentti värin (oli se sitten keltainen tai sininen) koko kylpyhuoneen muoti tarkemman ilmeen.

Upea keltainen ja turkoosi ranta tyyli kylpyhuone

Sininen ja valkoinen kylpyhuone pesuallas keltainen

Porthole kylpy varastaa shown tällä merellisiä kylpyhuone

Rohkeampia Blend

Olemme jo esitelty kylpyhuoneet, joissa hienovarainen käyttö sininen ja keltainen tekee vaikuttava selvitys. Mutta ehkä se ei vain ole tyyliisi ja saatat mieluummin enemmän mahtipontinen kylpyhuone eklektinen kirkkaimmillaan tai Bohemian kauneutta. Syvempi sinisen sävyjä ja keltainen ja kiiltävämmän viimeistely voi kääntää näennäisen tavallisten kylpyhuoneen osaksi dramaattinen ja hohdokas tila, joka häikäisee sinua sen ainutlaatuisuus ja energiaa. Mitä tummempi kahta väriä, sitä voimakkaampi visuaalista kontrastia tarjolla. Toki, tämä ei ole katse toimii hyvin hillitty, nykyaikaiset kylpyhuoneet, mutta kaikki eivät ole uskalla mennä rohkea!

Fabulous eklektinen kylpyhuone tumman sininen ja pirteä keltainen suihkutilaan

Reipas jauhe tilaa kirkkaan sininen ja viiva kultaa

Keltainen ja sininen luoda värikäs ja moderni lapset kylpyhuone

Hieno Textural Flair

Ah, houkutteleva Välimeren kylpyhuoneet! Tyylejä, kuten Toscanan ja Marokon ovat hyvin kylpyhuoneet draped keltainen ja sininen, ja voit kiinteyttää molemmat väri ja malli näissä uhrautuvasta asetuksista. Kuviollinen laatat sinisellä, venetsialainen seinät keltainen ja ripaus kultaa ympäri kylpyhuoneen turhamaisuus ja peili luo äveriäs ja eksoottisia paeta että nautit tulevina vuosina. Se on näissä kylpyhuoneissa että keltainen ja sininen toimii yhdyssiteenä moderni ja klassinen kuin ne viittaavat Välimeren taustalla moderni varusteet tarjota molempien maailmojen parhaat puolet.

Värikäs kylpyhuone kodikas maalaismainen valitus

Välimeren tyyli kylpyhuone koristeellinen muotoilu ja splah sininen

Moderni Välimeren kylpyhuone kuormien väri ja malli

Kuvioitu seinät keltaisella tuovat lämpöä Välimeren tyyli kylpyhuone

 

You may also like