Skip to main content

Trendy Twist op een tijdloze Kleurenschema: Badkamers in blauw en geel

Overdoen badkamer zo nu en dan is geen aangename taak, en de meesten van ons hebben niet het geld of de tijd om in voorkomende renovaties niet. Dit is precies de reden waarom het kiezen van een badkamer kleurenschema dat u dient dan alleen de ‘nieuwste trend in de stad’ is een slimme en praktische keuze. Toch zijn er een aantal kleuren die tijdloos en trendy lijken en gewoon weigeren om te gaan van stijl. En vandaag nemen we een kijkje nemen op een dergelijke veilige, stijlvolle en verjongende kleurencombinatie die uw badkamer zal revitaliseren terwijl altijd relevant blijven – blauw en geel.

Prachtige eclectisch industrieel badkamer met gedurfde zeshoekige tegels en een bad in het geel

Blauw en geel badkamers zijn veel leuker dan de meer conservatieve die in gewoon blauw en wit. Het is een kleurenpalet ontleend aan de natuur (stel je een zonsopgang op een heldere zomerdag, misschien terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan!), En de aanwezigheid van gele voegt helderheid en frisheid om zelfs de meest bescheiden badkamer. Het vinden van de perfecte balans tussen ontspannen en verrukkelijk, zullen deze badkamers in verschillende tinten blauw en geel u inspireren om deze levendige duo omarmen.

Ontdek Shades en Styles

Er zijn tal van stijlen die je kunt omarmen als je de badkamer een blauwe en gele make-over te geven. Om te beginnen is er de immer populaire strand stijl met zijn vele kust eigenaardigheden en nautische details. In plaats van alleen naar beneden de gebaande rood, wit en blauw pad, vervang de opzichtig reds met aangename gele om een ​​unieke en stijlvolle badkamer mode. Voor degenen die een rustgevende moderne badkamer met spa-achtige ambiance zoekt, kan lichte tinten van aqua en turkoois in combinatie met hints van Mellow Yellow de klus te klaren. Niet beperk je tot slechts een ‘sky blue’ en ‘warm geel’, en ontdek de vele tinten van deze twee dynamische kleuren.

Blauwgrijs vervangt de traditionele tinten blauw blauw in deze moderne badkamer

Aqua en gele voegen subtiele kleur aan de stijlvolle badkamer

Rustieke badkamer met clawfoot bad in geel en ijdelheid in blauw

Betegelde wanden brengen in verschillende tinten van geel en blauw in de badkamer

Ever-Present Accents!

Nog steeds bezorgd over het toevoegen van geel naar uw bestaande badkamer in blauw en wit? Waarom niet beginnen met kleine stapjes door de integratie van simpele maar effectieve gele accenten met behulp van handdoeken, een bijzettafel naast het bad, een douche bank of zelfs maar een stukje van de kunst aan de muur? Degenen die meer kleur kan ook terecht bij een badkuip of de gootsteen in het geel om ervoor te zorgen dat je een beter evenwicht tussen de twee dominante tinten toeslaan. herhaal altijd de accentkleur (zij het geel of blauw) in de hele badkamer om een ​​meer verfijnde manier ziet eruit.

Prachtige gele en turquoise strand stijl badkamer

Blauwe en witte badkamer met wastafel in het geel

Patrijspoort bad steelt de show in deze nautische thema-badkamer

Een Bolder Blend

We hebben al tentoongesteld de badkamer waarin een subtiel gebruik van blauw en geel maakt een indrukwekkend statement. Maar misschien dat is gewoon niet jouw stijl, en je zou liever een meer flamboyante badkamer met eclectische glans of Bohemian schoonheid. Dieper tinten blauw en geel met een glanzende afwerking kan de schijnbaar gewone badkamer in een dramatische en glamoureuze ruimte die je zal u verbazen met zijn unieke karakter en energie. Hoe donkerder de twee kleuren, hoe sterker het visueel contrast te bieden. Zeker, dit is niet een look die goed werkt in ingetogen, moderne badkamers, maar niet iedereen is bang om vet te gaan!

Fabulous eclectische badkamer met donker blauw en levendig geel voor de doucheruimte

Het stormen damestoilet in helder blauw en een vleugje goud

Geel en blauw zorgen voor een kleurrijke en moderne kinderen badkamer

Exquisite Weefsel Flair

Ah, de allure van de Middellandse Zee badkamers! Stijlen zoals Toscaanse en Marokkaanse zijn zeer geschikt voor badkamers gedrapeerd in geel en blauw, en je kunt de toon van zowel kleur en patroon in deze pittige instellingen. Patroon tegels in blauw, Venetiaanse muren in gele en een hint van goud om de badkamer ijdelheid en spiegel voor een weelderige en exotische ontsnapping dat u zult genieten voor de komende jaren. Het is in deze badkamers die geel en blauw fungeren als schakel tussen de moderne en de klassieke als zij de verbinding tussen een mediterrane achtergrond met moderne inrichting om het beste van beide werelden te bieden.

Kleurrijke badkamers met een gezellige rustieke uitstraling

Mediterrane stijl badkamer met sierlijke design en een splah van blauw

Moderne mediterrane badkamer met tal van kleur en patroon

Ruwe wanden in het geel te brengen warmte aan de mediterrane stijl badkamer

 

You may also like