Skip to main content

Trendy vri på en tidløs Fargevalg: Bad i blå og gul

Redoing badet nå og da er ikke en hyggelig oppgave, og de fleste av oss ikke har penger eller tid å komme inn hyppige renoveringer. Det er nettopp derfor velger en bad fargevalg som serverer deg utover bare ‘nyeste trenden i byen’, er en smart og praktisk valg. Likevel er det noen farger som virker tidløst og trendy, og rett og slett nekter å gå ut av stilen. Og i dag tar vi en titt på en slik trygg, stilig og foryngende fargekombinasjon som vil revitalisere badet mens alltid bor relevant – blå og gul.

Stunning eklektisk industriell bad med fet sekskantede fliser og et badekar i gult

Blå og gule bad er langt mer moro enn de mer konservative de i bare blått og hvitt. Det er en fargepalett lånt fra naturen (tenk en soloppgang på en klar sommerdag, kanskje som du tar i den nydelige havutsikt!), Og tilstedeværelsen av gule legger lysstyrke og friskhet til selv de mest beskjedne bad. Å finne den perfekte balansen mellom avslappet og henrivende, vil disse badene i ulike nyanser av blått og gult inspirere deg til å omfavne denne livlig duo.

Utforsk Shades og stiler

Det er mange stiler som du kan omfavne du gir badet en blå og gul makeover. For det er den stadig populære stranden stil med sine mange kyst quirks og nautiske detaljer. I stedet for å bare gå nedover slått rødt, hvitt og blått banen, erstatte glorete røde med behagelig gult for å utforme en unik og stilig bad. For de som søker en beroligende moderne bad med spa-stil atmosfære, kan lyse nyanser av aqua og turkis kombinert med hint av modne gule får jobben gjort. Ikke begrense deg til bare en ‘himmel blå’ og ‘varm gul’, og utforske de mange nyanser av disse to dynamiske farger.

Blågrå erstatter tradisjonelle nyanser av blått blått i denne moderne bad

Aqua og gul legge subtile farge til stilfullt bad

Rustikk bad med clawfoot badekar i gult og forfengelighet i blått

Flislagte vegger bringe i ulike nyanser av gult og blått inn på badet

Alltid tilstedeværende Accents!

Fortsatt bekymret om å legge gul til din eksisterende bad i blått og hvitt? Hvorfor ikke begynne med baby trinn ved å inkludere enkle, men effektive gule detaljer ved hjelp av håndklær, et bord ved siden av badekar, dusj benk eller bare et stykke av veggen kunst? De som søker mer farge kan også henvende seg til et badekar eller synke i gult for å sikre at du slår en bedre balanse mellom de to dominerende fargetoner. Gjenta aksentfarge (det være seg gul eller blå) i hele badet for å utforme en mer raffinert utseende.

Gorgeous gul og turkis stranden stil bad

Blå og hvite bad med vask i gult

Koøye bad stjeler showet i denne nautisk tema bad

En Bolder Blend

Vi har allerede vist frem bad der en subtil bruk av blått og gult gjør en imponerende uttalelse. Men kanskje det er bare ikke din stil, og kanskje du foretrekker en mer flamboyant bad med eklektisk glans eller Bohemian skjønnhet. Dypere nyanser av blått og gult med en blankere overflate kan slå den tilsynelatende vanlige badet til et dramatisk og glamorøs plass som vil blende deg med sin unikhet og energi. Jo mørkere de to fargene, jo sterkere visuell kontrast på tilbud. Jada, dette er ikke et utseende som fungerer godt i diskret, moderne bad, men ikke alle er redd for å gå fet!

Fabulous eklektisk bad med mørk blå og livlig gult for dusj området

Styrt pulver rom i lyse blå og en dash av gull

Gul og blå skape en fargerik og moderne barna badet

Utsøkt Textural Flair

Ah, lokke av Middelhavet bad! Stiler som toskanske og marokkanske er stor for bad drapert i gult og blått, og du kan tone opp både farge og mønster i disse dristig innstillinger. Mønstrede fliser i blått, venetianske vegger i gult og et hint av gull rundt på badet forfengelighet og speil skaper en overdådig og eksotisk flukt som du vil nyte i mange år framover. Det er i disse bad som gul og blå fungere som et bindeledd mellom det moderne og det klassiske som de kobler en middelhavs bakteppe med moderne innredning for å gi det beste av begge verdener.

Fargerik bad med en koselig rustikk appell

Middelhavsstil bad med ytre design og en splah blå

Moderne middelhavs bad med masse farger og mønster

Teksturerte vegger i gult bringe varme til Middelhavet stil bad

 

You may also like