Skip to main content

Twist Trendy într-o schemă de culori Timeless: Bai în albastru și galben

Redoing baie fiecare acum și apoi nu este o sarcină plăcută, și cele mai multe dintre noi nu au bani sau timp pentru a intra în renovări frecvente. Tocmai de aceea alegerea unei scheme de culori de baie care servește dincolo de doar „cel mai nou trend în oraș“ este o alegere inteligentă și practică. Cu toate acestea , există unele culori care par fără vârstă și la modă și pur și simplu refuză să iasă de stil. Și astăzi ne aruncăm o privire la o astfel de combinație de culori în condiții de siguranță, elegant și de întinerire , care va revitaliza baia ta în timp ce întotdeauna ședere relevante – albastru și galben.

Uimitoare baie industriale eclectic, cu gresie hexagonale îndrăznețe și o cadă de baie în galben

Albastru și băi galbene sunt mult mai distractiv decât cele mai conservatoare în doar albastru și alb. Este o paletă de culori împrumutat de la natură (imaginați – vă un răsărit de soare într – o zi senină de vară, poate ca te ia în vedere la ocean superba!), Și prezența galben adaugă strălucire și prospețime chiar baie mai modest. Găsirea acel echilibru perfect între relaxat și răpitoare, aceste băi în diferite nuanțe de albastru și galben vă va inspira să îmbrățișeze acest duo vivace.

Exploreaza nuanțe și stiluri

Exista o multime de stiluri pe care le puteți îmbrățișa ca da baie un makeover albastru și galben. Pentru început, există mai popular stil de plajă cu multe ciudateniile sale de coastă și detalii nautice. În loc de a merge în jos doar calea roșu, alb și albastru bătut, înlocuiți nuanțele de roșu de prost gust cu galben plăcut la moda o baie unic și elegant. Pentru cei care caută o baie liniștitor modernă, cu stil spa ambianță, nuanțe deschise de aqua și turcoaz cuplat cu indicii de galben moale poate face treaba. Nu vă limitați-vă la doar un „cer albastru“ și „galben cald“, și de a explora multe nuante ale acestor doua culori dinamice.

Siniliu gri înlocuiește nuanțe tradiționale de albastru albastru în această baie modernă

Aqua și galben adăuga culoare subtilă la baie elegantă

baie cu cadă rustic piciorușe în galben și vanitatea în albastru

pereți de faianță aduc în diferite nuanțe de galben și albastru în baie

Nelipsitele accente!

Încă îngrijorat despre adăugarea galben pentru baie existente în albastru și alb? De ce nu începe cu pași mărunți prin încorporarea accente galbene simplu si eficient, folosind prosoape, o masă laterală de lângă cada de baie, un banc de duș sau chiar doar o piesă de artă de perete? Cei mai caută culoare pot transforma într-o cadă de baie sau chiuveta în galben pentru a se asigura că un echilibru mai bun între cele două nuanțe dominante. Repetați întotdeauna culoarea de accent (fie galben sau albastru) pe baie la moda un aspect mai rafinat.

baie superba galben și turcoaz stil plajă

baie albastru și alb, cu chiuvetă în galben

Baie de hublou fură spectacol în această baie tematică nautică

Un amestec Bolder

Am prezentat deja bai in care o utilizare subtil de albastru și galben face o declarație impresionantă. Dar poate că nu este doar stilul tau, si s-ar putea prefera o baie mai viu colorat, cu strălucire eclectic sau frumusete Boemia. nuanțe mai adânci ale albastru și galben, cu un finisaj lucios poate transforma baia aparent obișnuită într-un spațiu dramatic și plin de farmec care te va uimi cu unicitatea și energia. Mai închisă cele două culori, cu atât mai puternic contrastul vizual oferite. Sigur, acest lucru nu este un aspect care funcționează bine în băi subevaluate, contemporane, dar nu toată lumea se teme să meargă îndrăzneț!

baie eclectică fabulos cu galben și albastru inchis vivace pentru zona de duș

Spulberând cameră pulbere în albastru strălucitor și o liniuță de aur

Galben și albastru a crea o baie plina de culoare si copii moderne

Rafinat texturale Flair

Ah, alura de bai mediteraneene! Stiluri, cum ar fi toscană și marocan sunt foarte bune pentru băi drapată în galben și albastru, și vă puteți ton în sus, atât culoarea și modelul în aceste setări spirit. gresie corodat pereți albaștri, venețiene în galben și un indiciu de aur în jurul valorii de baie vanitatea și oglinda a crea o evadare opulentă și exotice care vă va bucura de ani de zile să vină. Este în aceste băi acest act galben și albastru ca o legătură între modern și clasic, deoarece acestea se leagă un fundal mediteranean cu accesorii moderne pentru a asigura cel mai bun din ambele lumi.

baie viu colorate, cu un apel rustic confortabil

baie în stil mediteranean, cu un design bogat ornamentate și un splah de albastru

Baie modernă mediteraneană, cu o mulțime de culoare și model

pereți aspri în galben aduce caldura la baie stil mediteranean

 

You may also like