Skip to main content

Udsmykning Tips til en romantisk soveværelse

Udsmykning Tips til en romantisk soveværelse design ideer

Tilføjelse af en romantisk flair til dit soveværelse behøver ikke at betyde et overskud af flæser eller lyserød (medmindre det er din ideel til en romantisk look), men det betyder betyder bløde teksturer, udsmykkede hånd, og en samlet luksuriøs stemning.

Her er ni soveværelser demonstrerer, hvordan man får den romantiske stil højre.

Ornate loftlampe

En måde at tilføje øjeblikkelig romantik til dit soveværelse er med en smuk, udsmykkede loftlampe, såsom guld farvet lysekrone vist her. Brug af vedhæng lys, tromme-formede nuancer, og dejlige sengelamper er andre måder at tilføje et romantisk skær til dit soveværelse. Hvis dit ovenlys har en lysdæmper, der er endnu bedre, trods alt, den romantiske stil handler om at dele romantiske øjeblikke med din partner.

Pink eller røde detaljer

Selvom alt for meget rød forvandler et soveværelse prangende og for meget lyserød kan være sakkarin sød, et strejf af rød, pink eller begge tilføjer romantik til en ellers neutral farve ordningen. Kig efter et par accenter i rosen røde eller læbestift lyserød-pyntepuder, kaste tæpper, små møbler, blomster, eller lampeskærme er alle muligheder.

Farve det Romantisk

Mens der ikke er klart defineret romantisk farveskema, vil du generelt ønsker at holde fast med bløde farver og en temmelig begrænset palet. Cremet hvid, blush pink, whispery grå, og pastel fersken er almindeligt anvendt i romantiske værelser, selvom du er altid velkommen til at erstatte eller tilføje dine foretrukne farver. Stadig, meget lyse eller mørke nuancer er ikke det bedste match for romantisk stil, så hvis det er de farver, der kalder på dig, så brug dem som accenter, ikke som dit soveværelse vigtigste palet.

Romantisk Bedding

En romantisk soveværelse er en blød soveværelse, og ingen steder er, at mere tydeligt end på sengen. En pjusket seng nederdel, tyk dyne eller dyne, bløde ark, og masser af Shams, puder, og pyntepuder vende din seng til en romantisk paradis for to. Til bevis, blot tage et kig på den dejlige seng vist her. Blød, indbydende og bare en smule overdrevet: perfekt romantisk.

Gorgeous hovedgærde

Hvis du ønsker at tilføje bare en romantisk touch til dit soveværelse, gør det en overpyntet hovedgærde. Plush polstring, overdådige design, standout farve, og glamourøse stil gør hovedgærdet her viste en vinder, men der er næsten uendelige muligheder. Bare husk, at dit romantiske hovedgærde bør afgive en erklæring; en simpel træ hovedgærde virker for mange andre udsmykning stilarter, men ikke denne.

Canopy Bed

Få ting siger romance som en himmelseng. Hvad enten du foretrækker en fuld baldakin, der omslutter hele din seng, eller blot en antydning af baldakin sådan den, der vises her, er der noget unægtelig sanselige om silkeagtig stof draperet omkring dine soverum. Du kan endda lave dine egne simple baldakin-bare suspendere en stor broderiramme fra loftet over hovedet på din seng, derefter vedhæfte et florlet stof til rammen med hæfteklammer eller clips. Arranger stoffet i yndefulde gardiner omkring din sengens hovedgærde, og voila, du har den dejlige udseende vist her.

Antikviteter

Du behøver ikke at dekorere hele dit værelse i antikviteter til en romantisk stil, og du behøver ikke engang at bruge ægte antikviteter, men du vil få lyst mindst et stykke eller to med unægtelig gammeldags, udsmykkede charme. Gå med en smukt udskåret seng som vist her, eller vælg en antik sidebord eller kommode til at give dit soveværelse en romantisk stemning.

String Lights

String lys er ikke kun til ferien. Du ønsker ikke at pakke dit soveværelse i lyse farver eller blinkende pærer, men en enkelt streng af hvide lys er helt romantisk. Wrap lys omkring din trinbræt eller hovedgærde eller flette dem over gardinstang, dørkarmen, eller endda på tværs af loftet over din seng. Du får et blødt skær ligner levende lys uden at skulle bekymre sig om ild eller røg. Meget smuk.

Fåreskind Kast

Tag et kig på sengen vist her for at se, hvor sanselige og indbydende et strejf af fåreskind, ægte eller faux, kan være. Tyk og åh-så-blød mod huden; når du lægger en fåreskind over din seng eller på tværs af gulvet, er der ingen tvivl om, at dit soveværelse er et sted for romantik.

You may also like