Skip to main content

Uppfinningsrika idéer för det utrymmet under trappan

I ett litet hem, till varje enskild kvadrattum räknas, från diminutiva sovrum smala korridorer till små badrum. Det innebär också att du måste få mycket kreativ med dina lagringsalternativ.

Men aldrig rädd-du tur. Om det finns lite utrymme tillgängligt under dina trappor, behöver det inte att bara sitta där orörd. Det finns massor av saker du kan göra med det utrymme, till exempel lindra dina lagrings elände eller skapa ytterligare sittplatser. Eller om du känner dig riktigt fet, du kan även installera en vinkällare.

Låt inte det utrymmet under dina trappan sitter försummade längre. Du kan antingen ställa upp något själv, eller anlita en designer för att skapa anpassade inbyggda ins. Dessa 10 designers och husägare sätter sina tänkande lock på och fick uppfinningsrik med dessa slumpmässiga fläckar under trappan-get redo att känna inspiration att sätta det utrymme att arbeta i ditt eget hem.

Skapa en trädgård

Om du har flera svagt ljus krukväxter kan du skapa en mysig liten vrå för dem rätt under dina trappor, precis som anläggningen älskande Kate i Tribe och Us har gjort här. Från och med inbyggd hyllor, vävde hon i sina anläggningar bland dekorativa objekt som korgar och böcker, svarvning som slumpmässig plats i en mini grönt paradis.

Montera ett bibliotek

Detta är ytterligare ett exempel när inbyggd hyllor kommer väl till pass med de utrymmen under trappan. Teamet på Regan Baker Design inrätta ett imponerande bibliotek under trappan, som gränsar till matsalen och ack så elegant med små prydnadsföremål blandas. Om du har en guldgruva av böcker som sitter i en låda, detta är ett fantastiskt sätt att ge dem i rampljuset.

Installera en bar

När du underhålla, kan det vara praktiskt att ha en bar på plats för att farkoster hopkok eller spricka öppna en flaska vin. Detta bar, designad av Cortney Bishop Design är bekvämt rätt off av vardagsrummet och står vid redo för cocktail timmar och middagsbjudningar med vänner.

Bli organiserad

Den platsen under trappan är ett hem-run alternativ när det gäller smart förvaring. Det är lika enkelt som att installera några enkla skåp eller lådor, omvandla den platsen till en sofistikerad sätt att lagra väsentligheter. John Bynum anpassade bostäder använt detta utrymme under trappan som förvaring för sällskapsdjur-måsten.

Inrätta en arbetsyta

Melissa av @thislittlehouseofours tittat på detta utrymme under hennes trappa och såg en möjlighet att skapa en snygg arbetsyta. Håll det minimal med ett skrivbord som passar lätt i utrymmet, och om du vill kan du ta det ett steg längre och även bygga en läsning vrå som Melissa gjorde här.

Visa prydnadsföremål

Om du skulle älska en plats där du kan visa upp dekorativa objekt som är nära och kära till dig, men du har ont om utrymme, se längre än det utrymmet under trappan. Konstruera några hyllor och visa upp din älskade inredning. I detta fall sammanställer vit inredning vackert mot svart hyllor i ett utrymme fångas av fotografen Madeline Tolle.

lagra vin

Hur är detta för lite lyx? Om du är en vin femåring, är du säker på att inspireras av detta under-trappan vin grotta som skapats av Contract Development Inc. Installera glas så att du kan se din vinsamling i vanlig syn, som är säker på att vara en konversation starter bland dina gäster.

Få vissa shut-eye

När du bor i ett riktigt litet hem, även en liten hem kanske är varje bit av rymden dyrbar. Det är därför denna plats lösning från generalförsamlingen är så genialt: när området inte används som en arbetsyta, öppnar skåpet upp och ger en utfällbar säng. Detta är otroligt praktiskt, särskilt om du behöver ta några ZZZ är mellan arbetsprojekt.

Craft barn Corner


Det kan vara svårt att hitta tillräckligt med utrymme för att stuva barnens leksaker och andra nödvändigheter, varför denna idé från Lorna av @ for.the.love.of.greige är så lysande. Hon fyllde hennes utrymmet under trappan med sin dotter lekrum nödvändigheter, som böcker, uppstoppade djur och andra objekt prydligt lägga undan i lådor.

Konstruera en tvättstuga Space

I stället för att ägna ett helt rum till tvätt, varför inte bara lägga den under trappan? Med hjälp av specialbyggda slots tillverkade av Brickhouse kök och bad, tvättmaskin och torktumlare passar perfekt i detta utrymme, vilket innebär att husägare kan använda vända den tvättstuga i en håla eller ett kontor. Nu det är smart design.

You may also like