Skip to main content

Ustvarjanje Perfect Home urad v 8 korakih

Vaš dom je svoj grad, lahko pa je tudi osrednji ukaz mesto za vaše podjetje, ali drugo delovno mesto, če ste pogosto prinese delo domov. Če slednje, morda ne boste imeli veliko vhod v zvezi z videzom svojega delovnega mesta urada (ali kabina). Vendar pa, kot kralj ali kraljica vašega gradu, lahko oblikujete in okrasite vaš dom urad za vaše natančne specifikacije. To je nekaj nasvetov, da v mislih, ko ustvarite odlično domačo pisarno.

skrbno izbrati

Pri izbiri lokacije vaši domači pisarni, menijo, hrupa in prometa dejavnikov. Na primer, če je urad blizu ulice, lahko slišite ljudi, hojo in / ali vožnjo. Prav tako menijo, da promet v vašem domu. Če nameravate delati v pisarni, ko je preostali del družine doma, dajanje zapre v kuhinjo, kopalnico ali družinski sobi pomeni, da bi lahko imeli veliko obiskovalcev, ali pa se lahko enostavno moti bližnje zvoki.

Po drugi strani pa, če imate majhne otroke, bi bilo najbolje, da se urad relativno blizu njihovo igralnico, tako da lahko spremljamo njihovo dejavnost.

Razmislite minimalističen pristop

Justin Klosky, izvršni direktor in soustanovitelj je OKM Experience (Organiziraj in ustvarjaj disciplina), pravi, “trendi pridejo in gredo – vendar ne glede na Pantone Color of the Year, mi vedno najljubša trend je minimalni estetski. Vodenje prostora na mizi s čisto malo, brez motečih dotiki osebnosti tukaj ali pa tam naredi razliko v produktivnosti in pomaga obdržati glavo jasna. “

Dejstvo je, Mariko Baerg, realtor na Bridgewell Real Estate Group v Vancouvru, pravi, da se vidi trend v tem pristopu. “Tam je prehod na minimalistični prostor z malo nereda in se osredotočiti le na bistvene:. Laptop, brezžični tiskalniki / skenerji, mizo in omare”

Odklopite kable (ali pa jih vsaj skriti)

Brezžični tiskalniki in skenerji so eden od načinov, da tiste grde žice iz pogleda in zmanjša možnost spotikanja nad njimi. Klosky priporoča tudi dva-v-enem laptop seznanjene z brezžično mat polnjenje, brezžično tipkovnico in Thunderbolt dokov če potrebujete dveh zaslonov. Vendar, če nimate brezžične opreme, Klosky pravi, da lahko skrijete 99 odstotkov svojih žic ne bi videl. “To lahko storite s zvita combo PVC cevi, velcro in zadrgo vezi za montažo električnih virov pod mize in iz vidnega polja.”

Izogibajte papirja nereda

Ali je res treba, da vse te dokumente? Klosky svetuje bralcem iti brezpapirnem. “Zbogom ROLODEX in načrtovalec – z digitalizacijo adresar in vodenje koledarja na spletu, omrežje je dobesedno na dosegu roke, ali na poti ali pa delate od doma,” pravi. “Digitalizacije omogoča tudi skeniranje in shred dokumente za recikliranje, ki preprečujejo nadaljnje uporabe papirja in reševanju planeta.”

go green

Delo na domu je bolje kot biti v zatohli poslovni stavbi, vendar si še vedno v zaprtih prostorih. Vendar pa lahko zelenje vam prinese na prostem v notranjosti. “Obrat, na primer, prinaša nizko-ključ vir življenja in barve v vsakem prostoru,” pravi Klosky.

Baerg se strinja, da je ta trend je ona vidi v domačih pisarnah. “Rastline ali zelene stene poudarki postajajo vse bolj priljubljene, ker smo ponavadi gledamo na računalniških zaslonih ali naših mobilnih telefonov, in ki imajo, da je zelena vidik prijetna za oči in nam pomaga, da se počutijo bolj povezani z naravo,” pravi.

Naj luč

Študije kažejo, da so ljudje, ki delajo v naravni svetlobi bolj produktivni, absorbirajo več vitamina D, boljši spanec ponoči in imajo manj težav z očmi. Svetloba lahko tudi izboljša razpoloženje. In če boste potrebovali še en razlog, da vaš urad na lokaciji, ki vam omogoča, da izkoristijo naravne svetlobe, da je to: S pomočjo naravne svetlobe lahko zniža račun za električno energijo.

pomešati

Če je vaš urad je vidna od ostalih prostorov v hiši, razmisliti, kako bo umestitev v sosednjih območjih. Izbira stil in barve morajo dopolnjevati, ne kršeno. Na sliki zgoraj, domača pisarna vsebuje arhitekturne podrobnosti najdete v celotnem house.However, če lahko zapre vrata na vaši pisarni, tam je več manevrskega prostora v svojih oblikovalskih in okrasitev izbire.

Dodaj navdih

Medtem ko Klosky priporoča minimalističen pristop, pravi, da mora biti prostor za osebne predmete. Včasih lahko prikazuje svoje najljubše stvari navdihujejo in vodijo do svoje najboljše delo. Na primer, če ste umetnik, prikazati nekatere vaše umetnine. Če ste računovodja, ampak radi potujete v eksotične lokacije, da spominki blizu. Ti vam lahko navdih, da trdo delajo, tako da lahko ohranijo svoj trenutni življenjski slog.

You may also like