Skip to main content

Utsmyckning tips för en romantisk sovrum

Utsmyckning tips för en romantisk sovrum designidéer

Lägga till en romantisk känsla till sovrummet behöver inte betyda ett överskott av volanger eller rosa (om det är din perfekt för en romantisk look), men det betyder betyder mjuka texturer, utsmyckade inslag, och en övergripande lyxiga vibe.

Här finns nio sovrum visar hur man får den romantiska stilen rätt.

Utsmyckade Tak Fixture

Ett sätt att lägga till omedelbar romantik till ditt sovrum är med en vacker, utsmyckade tak fixtur, såsom guldfärgade ljuskrona som visas här. Använda hängande lampor, trumformade nyanser, och vackra sänglampor finns andra sätt att lägga till en romantisk glöd till ditt sovrum. Om överljus har en dimmer, det är ännu bättre när allt kommer omkring, den romantiska stilen handlar om att dela romantiska stunder med din partner.

Rosa eller röda detaljer

Även för mycket rött vänder ett sovrum grann och för mycket rosa kan vara sackarin söt, en touch av rött, rosa eller båda lägger romantik till en annars neutral färgskala. Leta efter några accenter i röd ros eller läppstift rosa kuddar, kasta filtar, små möbler, blommor eller lampskärmar är alla alternativ.

Färga den Romantic

Även om det inte finns någon tydlig romantiska färgschema, du vanligtvis vill hålla fast vid mjuka färger och en ganska begränsad palett. Gräddvit, rodna rosa, whispery grått och pastell persika används ofta i romantiska rum, även om du är alltid gratis att ersätta eller lägga till dina favoritfärger. Fortfarande mycket ljusa eller mörka nyanser är inte den bästa matchningen för romantisk stil, så om det är de färger som ringer till dig, använda dem som accenter, inte som ditt sovrum huvud palett.

romantisk Bedding

En romantisk sovrummet är en mjuk sovrum, och ingenstans är att tydligare än på sängen. En ruggig säng kjol, tjocka täcke eller täcke, mjuka lakan, och massor av Shams, kuddar och kasta kuddar förvandla din säng till en romantisk paradis för två. För bevis, bara ta en titt på härlig säng som visas här. Mjuk, välkomnande och bara lite långt: perfekt romantisk.

Gorgeous Gavel

Om du vill lägga till bara en romantisk touch till ditt sovrum, gör det till ett utsmyckade sänggavel. Plysch klädsel, påkostade design, enastående färg och glamorösa stil gör gaveln visas här en vinnare, men det finns nästan oändliga möjligheter tillgängliga. Kom ihåg att ditt romantiska sänggavel ska göra ett uttalande; en enkel trä sänggavel fungerar för många andra dekorera stilar, men inte här.

himmelssäng

Få saker att säga romantik som en himmelssäng. Oavsett om du föredrar en fullständig canopy som omsluter hela din säng, eller bara en antydan till kapell sådan som visas här, det finns något onekligen sinnlig om silkeslen tyg draperad runt sovutrymmen. Du kan även göra din egen enkla canopy-bara skjuta en stor broderbåge från taket över huvudet av din säng, sedan bifoga en gauzy tyg till bågen med häftklamrar eller gem. Ordna tyget i graciösa draperier runt din sängens huvudgavel, och voila, du har den vackra utseende som visas här.

antikviteter

Du behöver inte dekorera hela rummet i antikviteter för en romantisk stil, och du behöver inte ens använda äkta antikviteter, men du vill åtminstone en bit eller två med onekligen gammaldags, utsmyckade charm. Gå med en underbart snidade sängen som den som visas här, eller välj en antik sidobord eller byrå för att ge ditt sovrum en romantisk vibe.

String Lights

String lampor är inte bara för semester. Du vill inte att linda ditt sovrum i ljusa färger eller blinkande lampor, men en enda sträng av vitt ljus är ganska romantiska. Wrap lamporna runt fotsteg eller sänggavel eller väva dem över gardinstång, dörrkarmen, eller till och med över taket över din säng. Du får ett mjukt sken som liknar levande ljus utan att behöva oroa sig för eld eller rök. Väldigt söt.

fårskinn Throw

Ta en titt på sängen som visas här för att se hur sinnlig och inbjudande en touch av fårskinn, verklig eller faux, kan vara. Tjock och ack så mjuk mot huden; När du lägger ett fårskinn över din säng eller över golvet, finns det ingen tvekan om att ditt sovrum är en plats för romantik.

You may also like