Skip to main content

Valkoinen Dash Industrial Charm cloud Coworking Barcelonassa

Contemporary toimistot ovat kaukana ne tylsää kennot 90-jotka näyttävät molemmat rajoittava ja persoonaton. Nykypäivän toimistot tuntuu paljon elinvoimainen, yksilön ja kutsuva. Ne ovat huolellinen sekoitus hiljainen, työtiloihin, jotka parantavat työn tuottavuutta ja avoin, sosiaalinen alueita, jotka kannustavat ideoiden ja kokemusten. Yksilö on yhtä tärkeää kuin joukkue ja päinvastoin. Tuo juuri tätä filosofiaa CLOUD Coworking toimiston vuonna Barcelonassa on upea design MESURA joka kuljettaa sinut säteilevä maailmaan valkoinen!

Contemporary CLOUD Coworking toimistotilaa Barcelonassa

750-sqaure metrin toimiston Barcelonassa mahtuu kymmenen kabinettien, 70 yksittäiset työasemat ja kaksi tilavia kokoushuoneita sekä rentouttavia yhteisiä alueita, jotka tuovat työntekijät yhdessä. Valkoinen on väri valinta taustalla ja tulva luonnonvaloa tähän lisätään ’tilava’ ulkonäköä. Huonekasvit ja ponnahtaa keltainen tuovat väriä neutraaliin tilaan, kun taas betoni pilarit ja lasi kuutiot tullessaan tekstuurisiin kontrastia. On tietty luontainen teollinen fiilis koko toimiston ja sen kurkistaa läpi kuratoituja, nykyaikainen viimeistely mahdollisuuksien.

Exposed betoni pilarit ja lasiseinät muokkaavat kabinetin tiloihin

Valoisuus ja valkoinen toimisto yhdistää yksityisen ja yhteiskunnallisen vyöhykkeet

Huonekasvit tuo vihreys on nykyaikainen toimisto

Seurata valaistus valkoinen sekoituksia neutraali tausta

Puu- ja konkreettisia tullessaan tekstuurisiin kauneus

Tumma kehys lasiseinät ankkuroi valo, reipas sisustus pitkiä käytäviä ja sisäänrakennettu puiset penkit tarjoamalla improvisoitu alueita keskustelun ajaksi. Joustavuutta järjestely työtilat ja ihana seurata valaistus laittaa viimeistelevät tyylikkään ja rauhallinen toimisto, joka on varmasti pakko ajaa pois maanantaiaamuna blues.

Matto ja tuolit tuovat väriä neutraaliin toimistossa

Ohut puinen penkki tarjoaa mukavan istuma tilaa sisälle toimistoon

Yhteinen levähdysalue nykyaikaisen toimiston Barcelonassa

Lasi kennot tarjoavat rentouttavan ja hiljainen työtilat

Kymmenen kabinetteihin ja seitsemänkymmentä työtiloja Vana CLOUD Coworking

 

You may also like