Skip to main content

Vit med en Dash of Industrial Charm: CLOUD Coworking i Barcelona

Samtida kontor är långt ifrån de tråkiga skåp av 90-talet som verkar både begränsande och opersonlig. Dagens kontor känner sig mycket mer levande, individuell och inbjudande. De är en noggrann blandning av lugna, arbetsstationer som förbättrar arbetsproduktiviteten och öppna, sociala zoner som uppmuntrar utbyte av idéer och erfarenheter. Individen är lika viktigt som laget och vice versa. Att just denna filosofi till CLOUD Coworking Office i Barcelona är den vackra designen från MESURA som transporterar dig till en strålande värld av vitt!

Samtida CLOUD Coworking kontor i Barcelona

750-sqaure meter kontor i Barcelona har tio privata kontor, 70 individuella arbetsstationer och två rymliga mötesrum tillsammans med avkopplande gemensamma utrymmen som ger de anställda tillsammans. Vitt är färgen på val för bakgrund och en flod av naturligt ljus bidrar till denna ‘stora’ visuella intryck. Krukväxter och poppar gult sätta färg till neutral rymden medan betongpelare och glaskuber vaktmästare i textural kontrast. Det finns en viss inneboende industriell vibe hela kontoret och det kikar genom curator, modern finish där så är möjligt.

Utsatta betongpelare och glasväggar forma privata kontorsutrymmen

fylld ljus och vit kontor kombinerar privata och sociala zoner

Krukväxter få grönska till den samtida kontoret

Spår belysning i vita blandningar i neutralbakgrund

Trä och betong inleda textur skönhet

Den mörka ram glasväggarna förankrar ljuset, luftiga interiör med långa korridorer och inbyggda träbänkar ger improviserade områden för en snabb chatt. Flexibilitet i arrangemang av arbetsområden och härlig spår belysning sätta sista handen på en snygg och lugn kontor som säkert är skyldig att driva bort dina måndag morgon blues.

Mattan och stolar sätta färg till neutral kontor inställningen

Slim träbänk ger bekväm sittutrymme inne på kontoret

Gemensamt viloplats av den moderna kontor i Barcelona

Glas bås ger en avkopplande och tyst arbetsutrymme

Tio privata kontor och sjuttio arbetsytor inbäddat inuti CLOUD Coworking

 

You may also like