Skip to main content

Vse, kar morate vedeti o industrijskih Kuhinje

Industrijski kuhinje so mehek in eleganten, čeprav morda ni za vsakogar. Nekateri ljudje raje kmečki hiši ali prehodnih kuhinje, in razprava divja naprej v zvezi s kuhinjsko delovno trikotnik in ali bi morali uporabiti parket v kuhinjah. Kljub temu, da se vsi strinjamo, da je industrijski stil kot nalašč za homeowners, ki želijo kuhati kot profesionalci. Prav tako je super za ljudi, ki želijo, da posnemajo utilitarizem komercialne kuhinje – še posebej v okolju mansarda.

“Industrijski kuhinje v domovih prvič prišel v 80. in 90. letih, ko je postalo moderno imeti profesionalnega videza kuhinjo v vašem domu,” pojasnjuje Michael Schienke, direktor in Chartered Arhitekt na VORBILD arhitekturo v Londonu. “Če kuhamo veliko, te kuhinje so super. Ti so po vzoru kuhinjah, kjer kuharji kuhajo okusne jedi ves dan. “

Značilnosti industrijske kuhinje

Schienke pravi profesionalni kuhinji je sodobna, s površinami, ki so enostavne za čiščenje. “Večina delovne plošče bo iz nerjavečega jekla, ki jih daje, da” strokovno “videz,” je pojasnil. Updraft kuhinjske nape so tudi skupna stalnica.

Torej, ali to pomeni, da ne bi imeli industrijsko kuhinjo v bolj tradicionalne doma? “V tradicionalnih lastnosti, kjer bi si ustvarili ultra-sodobno opremo [slog] – mislim starih oboki in ne-čisto-popolnoma pobarvane in obnovljenih lastnosti z gladkih italijanskem slogu zofe in minimalistično notranjost,” pravi Schienke. “V teh primerih je ustvariti ostro nasprotje, vsi iz nerjavečega jekla” kuhar “kuhinja bi izgledaš.”

Sandra L. Steiner-Houck, predsednik in višji oblikovalec pri Steiner-Houck & Associates v Mount Joy, PA, strinja. “Industrijski kuhinje se lahko učinkovito vključiti v kateri koli slog doma,” pravi. “Jaz bi zelo priporočam delo s strokovno KLB (certificiran kuhinja oblikovalec). To zagotavlja, da je ustrezno integrira v opremljanju doma. “Ampak ona meni, da je mogoče doseči industrijskega občutek v kuhinjo, ki je povezana z in spoštuje zasnovo domu je.

Marc Hottenroth na Cafe aparati, GE aparati blagovne znamke, je industrijski kuhinja, ki temelji na dveh dejavnikov. “Menim, da je tisto, kar izgleda in kako se izvaja,” pravi Hottenroth. “Značilno je, da strokovno estetski opredeljuje industrijsko kuhinjo. To vključuje trdne gumbi, težka ročaji in nerjavečega jekla konča. “

Težka naprave

Poleg tega, da iz nerjavečega jekla, Steiner-Houck pravi industrijske kuhinje bi vsebovala tudi poslovne ali poklicne razred aparatov. “Oni so namenjeni za opravljanje na višji ravni, je zelo funkcionalna in vključuje zelo trpežne konča in površin, podobno kot komercialno kuhinjo,” Steiner-Houck pojasnjuje.

Dejstvo je, težka naprave so ključna značilnost industrijskih kuhinj. “To so vrste naprav, ki so namenjeni, da izstopajo v kuhinji in se opazil, kot so 48-palčni oziroma 36-palčni območju,” Hottenroth pravi. “Ti razponi ne more biti resnično strokovni naziv zaradi stanovanjskih varnostnih predpisov, vendar bi morali imeti boljše rezultate.” On svetuje išče gorilnike, ki lahko prinesejo celoten spekter nastavitev toplote, iz ultra-nizke 140 stopinj F kuhamo do intenzivnega 18.000 BTU izhod. “Prav tako menijo, dvojno modele za gorivo s pečice in težka stojala polni podaljšek peči.”

Drugi premisleki aparata

Vgrajene hladilniki in pomivalni stroji so tudi značilnosti industrijske kuhinje. “Razmislite več naprav, kot dveh pomivalnih strojev, po eno na vsaki strani umivalnik ali več undercounter hladilnike vsej kuhinji, za lažji dostop posebnih potreb obrok prep,” Hottenroth svetuje.

Pravi, da indukcijsko kuhalno tehnologija je vedno bolj priljubljena. “Poglej za indukcijske kuhalne plošče z sous tam. To je vrsta natančnosti kuhanja, v kateri se hrana kuha v neprodušni vrečke v vodni kopeli nadzorovano temperaturo, “Hottenroth pravi. “Natančna regulacija temperature omogoča monogram indukcijske kuhalne plošče idealne za sous vide in drugih tehnik natančnost kuhanje.”

Še ena kul naprava, da razmisli za industrijske kuhinje: pizza peči. “Si lahko predstavljate, ki imajo zmogljivosti za najboljšo restavracijo krušne peči ustvariti popolno rezino doma?« S Monogram 30-palčni Flush ognjišču Pecica, Hottenroth pravi, da lahko dobijo picerija kakovostno delovanje. “To združuje zmogljivost crisping tradicionalnih premoga in drva pizza peči z natančnostjo in enostavnost prefinjeno stanovanjske naprave,” je pojasnil.

Medtem ko je iz nerjavečega jekla je izjemno priljubljena v industrijskih kuhinjah, Hottenroth pravi, da je tudi vse večja želja za naprave, ki lahko mešajo bolj neopazno z notranjo opremo. “Razmislite Café mat bela z brušeno bronaste ročaji in gumbi ali mat črni barvi z legiranega jekla, ročaji in gumbi,” pravi. Zbirka Cafe je tudi po barvi, ročaj in gumb lahko kompleti z dodatnimi barvnimi izbiro Brushed baker in Brushed črno. “Zdaj si lahko barvo in zaključek, da izgleda super v vašem domu in ima industrijsko slog, ki naredi izjavo.”

Korita in pipe

Kmetija korita so zelo trendy in Dan najslabše na ELKAY priporoča Crosstown iz nerjavečega jekla kmetija, Sink. “To vam daje dovolj prostora in možnosti slog vključiti te industrijske občutek v nobeni kuhinji,” Najslabši pravi. “Velikost umivalnikom je dovolj velika za reševanje industrijskih velika menz, hkrati pa ohranja eleganten videz.” Poleg tega, pravi tesen vogali zagotavljajo svež, geometrijsko in industrijskega oblikovanja. “Prav tako ravne stranske stene in ravno dno zagotavljajo sodoben videz in več uporabnega prostora.”

Wallmount pipa lonec polnilo

Druga uporabna funkcija v industrijskem kuhinji je lonec polnilo. “The Avado kuhinja pipa kolekcija ELKAY združuje čiste moderne linije pri poslovnih in modelov, ki so videti tako velika, kot delujejo,” Najslabši pojasnjuje. Stenski nosilec pipa z gibljivo cevjo v drugo veliko tega. “Ta pipa je vedno bolj priljubljena zaradi ravnovesje med pol-industrijski stilu, medtem ko še vedno ponaša z elegantno in moderno zaključek, ki se prilega v lepo z današnjih stanovanjskih trendov.”

Talne obloge

Madeži beton je priljubljena izbira za industrijske kuhinje. Tam je nerešeno vprašanje glede uporabe parket, v kuhinjah (in / ali kopalnice), vendar mnogi oblikovalci uporabljajo trdega lesa ali inženirstva lesa ali keramike / porcelana kamnito ploščico v tej vrsti oblikovanja kuhinj.

barve

Končno smo prosili Jody Finglas, predsednik Finglas slikanje  v Croton-on-Hudson, NY, za svetovanje pri izbiri barv. “Industrijske ali komercialne kuhinje so nagnjeni pogledati nekoliko klinični ker je veliko kuhinjo napolnjena z nerjavečega jekla,” pravi Finglas. “Ugotovili smo tudi, da zato, ker je večina območja ploščicami, ki omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje, je lahko težko uvesti barvo. Vendar pa obstajajo možnosti, da naredijo prostor bolj razburljivo. “

On priporoča uvedbo barvne ploščice, kot so rdeče in rumene barve na stenah. “Te barve so zelo priljubljeni. Pomagajo razpad prostor in omogočajo kuhinja videti manj industrijo, “pravi.

Finglas ugotavlja, da pobarvane površine, kot so vrata so tudi velike površine za uvedbo barvo. “Lepa rdeča vrata v kuhinji je klasična in privlačna. Ker to je barvno pozornost vzbujajoči, želite, da premislite, če ste barve rdeče v kuhinji, tako da ga ne pretiravajte, “pravi.

You may also like