Skip to main content

Wit met een Dash of Industrial Charm: CLOUD Coworking in Barcelona

Hedendaagse Kantoor is een verre schreeuw van die saaie cabines van de jaren 90 dat zowel beperkend en onpersoonlijk lijken. De huidige kantoren voel me veel meer levendige, individuele en uitnodigend. Ze zijn een zorgvuldige mix van rust, werkstations dat het werk de productiviteit en open, sociale zones dat het delen van ideeën en ervaringen aan te moedigen te verbeteren. Het individu is even essentieel als het team en vice-versa. Het brengen van juist deze filosofie aan de CLOUD Coworking Office in Barcelona is het prachtige ontwerp van MESURA die je meeneemt in een stralende wereld van wit!

Hedendaagse CLOUD Coworking kantoorruimte in Barcelona

De 750-sqaure meter kantoor in Barcelona houdt tien kabinetten, 70 individuele werkstations en twee ruime vergaderzalen, samen met ontspannende gemeenschappelijke ruimtes dat medewerkers samen te brengen. Wit is de kleur van de keuze voor de achtergrond en een vloed van natuurlijk licht voegt aan deze ‘ruime’ visuele aantrekkingskracht. Kamerplanten en pops van gele brengen kleur aan de neutrale ruimte, terwijl betonnen pilaren en glazen blokjes inluiden textuur contrast. Er is een bepaalde inherente industriële vibe het hele kantoor en gluurt door de curator, eigentijdse afwerking waar mogelijk.

Zichtbeton pilaren en glazen wanden de vorm van de private kantoorruimtes

Lichte en witte kantoorgebouw combineert private en sociale zones

Kamerplanten brengen groen om de hedendaagse kantoor

Track verlichting in het wit mengsels in de neutrale achtergrond

Hout en beton inluiden in textuur beauty

De donkere frame van de glazen wanden verankert het licht, luchtig interieur met lange gangen en ingebouwde houten banken verstrekken van geïmproviseerde gebieden voor een korte babbel. Flexibiliteit in de inrichting van de werkplekken en mooie track verlichting de laatste hand gelegd op een stijlvolle en serene kantoor die zeker is gebonden aan uw maandagochtend blues weg te rijden.

Tapijt en stoelen brengen kleur aan het neutrale kantoor omgeving

Slim houten bank biedt comfortabele zit ruimte binnen het kantoor

Gemeenschappelijke rustgebied van het moderne kantoor in Barcelona

Glass cabines zorgen voor een ontspannen en rustige werkruimte

Tien kabinetten en zeventig werkplekken genesteld binnen CLOUD Coworking

 

You may also like