Skip to main content

Zsírkő munkalapok, hogy inspirálja a Konyha tervezés

 14 Soapstone munkalapok, hogy inspirálja a Konyha tervezés

Ha keres egy kis karbantartás munkafelület, amely 100 százalékos hőálló a konyhában fontolóra zsírkő pulton.

Mitől zsírkő alacsony karbantartási anyagot? Eltérően más típusú kő felületeken, mint a gránit és a márvány, zsírkő nem kell egy dugót, mert nem porózus, ami azt foltmentes, nem beszélve természetesen antimikrobiális. Szereted felületek kialakítása szép patina a korral? Akkor zsírkő nem fog csalódást okozni. Idővel a grafitszürke felülete oxidálódik így sötétebb. Míg zsírkő nem chip, vagy reped könnyen, hogy kialakulhasson finom horpadások és karcolások szorgalmas konyhák lehet lecsiszolt el, vagy balra, hogy hozzájáruljon a természetes szépségét.

Hogy segítsen meghatározni, ha a kő anyaga is igaz, hogy a konyhában, nézd meg ezeket soapstone pulton ötleteket.

Keverjük össze Márvány és Soapstone munkalapok

Keverjük össze Márvány és Soapstone munkalapok

Ha nem tudja eldönteni, hogy az márvány vagy zsírkő munkalapok, ez a konyha kínál egy okos megoldás. Brooke Wagner tervezése ki Corona Del Mar, Kalifornia egyesíti mindkét kő ez a modern főzési helyet. A zsírkő számláló körül a kályha van fenntartva az élelmiszer-prep, míg a márvány munkalap elsősorban használt fény konyhai feladatokat, mint a mosás zöldségeket vagy szolgálják fel az ételeket.

Drámai Soapstone munkalapok

Drámai Soapstone munkalapok

Bár sok zsírkő munkalapok cseppentünk Pinterest Instagram tűnnek egy egyszínű, az anyag is megtalálható a vénákban vagy feltűnő csíkok zöld, fekete, sárga, kék, barna, vagy fehér, amint a konyhában Ben Herzog Architect, ki Brooklyn, New York.

Még a kötény elöl mosogató drainboard tartós zsírkő. Hozzátéve, hogy a főzés tér szüreti inspirált báj, a szekrények festett retro árnyalatú mentazöld.

Parasztház konyha Soapstone munkalapok

Parasztház konyha Soapstone munkalapok

Zsírkő munkalapok kölcsönöznek Ezzel szemben az éles, fehér konyha egy Indiana parasztház felújított Leo Designs, egy lakberendezési cég található Chicago, Illinois. Hozzájárulás a főzés helyet a Americana hangulattal vintage ihletésű berendezési tárgyak, beleértve a mennyezeti világítás.

Oak szekrények párosítva Soapstone munkalapok

 Oak szekrények párosítva Soapstone munkalapok

A hagyományos konyha tele tölgy szekrény, zsírkő munkalapok hozzá egy rusztikus, hogy úgy érzi, sokkal modernebb, mint a klasszikus. Whitten Architects ki Portland, Maine, felvette a kő felületén, hogy egyeztessen a rozsdamentes acél készülék.

Zsírkő Pult egy luxus konyha

 Zsírkő Pult egy luxus konyha

A erezett zsírkő pulton egy gyönyörű ellenpont ebben elbűvölő, hagyományos konyha Belsőépítész Meg Lonergan székhelyű Houston, Texas. Hozzátéve, hogy a főzés tér fényűző hangulattal vannak az arany szekrény gombok és a türkiz tartományban.

Konyha sziget Soapstone Pult

 Konyha sziget Soapstone Pult

Ha meg kell hozzon létre további munkafelület a konyhában vegye fel a konyha sziget a zsírkő pulton. Itt Alice Lane Interior Design ki Salt Lake City, Utah nem csak, hogy egy szabadon álló lehetőség, hogy megduplázza a étkezőasztal.

Ón Gray Soapstone Pult

 Ón Gray Soapstone Pult

Meg fogja találni zsírkő lapok széles szürke tónusok, mint a hűvös ón például megtalálható a hazai Frank Shirley Architects székhelyű Cambridge, Massachusetts. Kavarog a sötétszürke és fehér adjunk hozzá egy nagy adag vizuális érdeklődés a kő felületén.

Fekete és fehér konyha csupa rusztikus

 Fekete és fehér konyha csupa rusztikus

Rajongók a modern parasztház stílusban fogja szeretni ezt a fekete-fehér konyhában Whitten Architects székhelyű Portland, Maine. A munkalapok, a falak mentén tartós zsírkő, amely mint azt már a felállni a hő és a foltokat, így ideális munkafelület elfoglalt főzés terek. Egy pop ellentétben, a konyha sziget területén pácolt fa cilinder.

Bright Yellow konyha Soapstone és hentes blokk munkalapok

 Bright Yellow konyha Soapstone és hentes blokk munkalapok

Majdnem fekete zsírkő munkalapok illő backsplashes hozzá éles ellentétben ezt napfényes konyha Heide Hendricks Interior Design székhelyű East Hartford, Connecticut. Úgy, hogy még több hasznos funkciója, hogy ez a fényes sárga főzés tér a konyha sziget tetején le egy juharfa hentes blokk pulton.

Grafitszürke és kék Soapstone Pult kölcsönöz Rustic Charm

 Grafitszürke és kék Soapstone Pult kölcsönöz Rustic Charm

A zsírkő pulton megszórjuk néhány falusias jellegű, a kortárs főzési helyet. Itt van az egyik kedvenc példája által létrehozott JAS tervezési-építési, belsőépítészeti cég székhelye Seattle, Washington. Egy szép grafitszürke és kék zsírkő counter kölcsönöz régi timey ország stílust modern parasztház konyha.

Ez a Blogger Loves Soapstone munkalapok

Az objektív véleményt zsírkő munkalapok, akkor fordult Joan, a lakásfelújítás blogger mögött a helyszínen a szeretet egy ház. Szereti a kő, amit telepített saját főzés helyet. Hozzátette ugyanakkor, hogy egy alacsony karbantartási anyag még mindig szükség van egy kis pályázati szerető gondoskodás, hogy keresi a legjobb. Például a pulton több kis bemetszések széleit a mosogatógép és mosogató okozta dörömböl tárgyakat. Azt mondja, hogy megakadályozzák, hogy megtörténjen az otthoni egy kicsit szem előtt, amikor itt az ideje, hogy mossa edények.

Hogyan Fake Look zsírkő

 Hogyan Fake Look zsírkő

Ha egy igazi zsírkő pulton ki a árkategóriában, akkor is kap a megjelenés Formica laminált. Itt Colleen, a dekor blogger mögött Lemon bogáncs, elment egy mintázatot alkotnak Soapstone Sequoia. Azt mondja, új laminált számlálók meg olyan szép, mint az igazi. Colleen kínálja ezt a tip: A legjobb típusú mosogató kombinálni laminált egy drop-in ábrán látható módon. Szemben az undermount mosogató, megvédi a beruházás akkor készült laminált sarkok amelyek védelmet nyújtanak a víz.

Keverjük össze Cool Soapstone munkalapok meleg fa díszítéssel

 Keverjük össze Cool Soapstone munkalapok meleg fa díszítéssel

Ebben otthonos konyha által Rauser Design alapján Austin, Texas, zsírkő számlálók kombináljuk egy hentes blokk aprítás állomáson. Szeretjük, hogy ez a főzés hely kombinálja a hideg színek, mint a munkalapok és a kék szekrények meleg fa díszítéssel, beleértve a konyhaasztalon, és parkettás.

Század közepén inspirálta konyha Soapstone Pult

 Század közepén inspirálta konyha Soapstone Pult

A század közepén a modern otthon felújított Annie Hall-Interiors ki Cambridge, Massachusetts kap egy verés új főzési tér, amely lépést tart a hazai történelmi stílusban. Turquoise szekrénysorok és meleg fa falak klasszikus század közepén combo. A bumeráng-konyhás sziget a zsírkő munkalap egy bólintás a hagyományos vese alakú dohányzóasztal, amely egy ikon a század közepén berendezéssel.

You may also like